Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sepsi, al 4-lea egal consecutiv. Leo Grozavu: ”Avem un început slab de sezon, dar eu nu renunţ! Sunt un luptător”

Sepsi, al 4-lea egal consecutiv. Leo Grozavu: ”Avem un început slab de sezon, dar eu nu renunţ! Sunt un luptător”

Superliga

Comentarii

Sepsi şi UTA au remizat, scor 0-0, în runda #9 din Liga 1

Sepsi, al 4-lea egal consecutiv. Leo Grozavu: ”Avem un început slab de sezon, dar nu renunţ! Sunt un luptător”

Sepsi a ajuns la al 4-lea egal consecutiv în Liga I. 

Un start slab de sezon pentru elevii lui Leo Grozavu. Antrenorul a explicat că se aştepta la acest start modest de sezon şi are şi o explicaţie!

”Am spus-o şi înainte de joc şi o spun şi acum că sunt 4 echipe care se bat la campionat. Am pierdut mult la capitolul spirit, au plecat jucători şi se vede. Este dificil. Nu are rost să ne mai plângem. Există un blocaj, logic, când pierzi este, unde este blocajul nu ştiu să vă zic. Nu sunt soluţii aşa multe să facem ce am făcut anul trecut.

Pentru Cupă încerc să găsesc soluţii. Eu încerc! Măcar n-am pierdut azi.. Jucătorii pe care îi vedeţi azi, aşa arată echipa şi la Cupă, nu am alţii. 

E bine pentru statistică că am stat 80 de meciuri. Sper să stau şi mai mult. Nu îmi plac schimbările, sunt statornic, aşa am fost şi ca jucător. Doar aşa poţi face treabă bună, cu răbdare. Nu poţi tot să schimbi. Fără dar şi poate, conducerea de aici a contat în decizia mea de a rămâne la Sepsi.

Al doilea campionat a fost foarte bine reuşit. Am gândit mult transferurile etc. Acum am pierdut mulţi jucători şi de asta sezonul mai slab.

Nu am avut niciun moment în care m-am gândit să renunţ. Ştiam că este un sezon mai greu. Mă aşteptam. Dar sunt un luptător şi nu renunţ”, a declarat Leo Grozavu, antrenorul echipei Sepsi Sf. Gheorghe.

UTA e pe locul 4, cu 16 puncte, în vreme ce Sepsi bifează al 4-lea egal la rând şi se clasează pe 12, doar cu 8 puncte în palmares.

Afla mai multe despre: sepsiuta aradleo grozavu 

viewscnt
Articole similare