Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sepsi are planuri mari cu noul stadion: „Negociem pentru vânzarea numelui”. Ce sumă cer covăsneni

Sepsi are planuri mari cu noul stadion: „Negociem pentru vânzarea numelui”. Ce sumă cer covăsneni

Superliga

Comentarii

Sepsi Sfântu Gheorghe va evolua, din sezonul următor, pe un stadion nou, ultramodern, cu o capacitate de 8.400 locuri.

Sepsi are planuri mari cu noul stadion: „Negociem pentru vânzarea numelui”. Ce sumă cer covăsneni

Sepsi Sf. Gheorghe îşi propune, an de an, performanţă. Anul acesta covăsneni vor inaugura noua arenă, a cărui cost total se ridică undeva la 25 de milioane de euro!

Patronul Laszlo Dioszegi recunoaşte că este în discuţii avansate pentru a vinde numele noului complex sportiv. Această afacare ar aduce bani importanţi în cadrul clubului din Sf. Gheorghe!

„Treaba mea este să asigur toate condiţiile, nu am alte puncte bifate în fişa de post. Nu mă ocup de formarea primului 11, doar aleg antrenorul şi-l las în pace. Nu mă pricep la tactică!

Anul acesta am avut 32 de jucători legitimaţi, nu ne mai permitem atâţia. Cred că vom ajunge la 26-27 maximum. Mai căutăm doi atacanţi şi un număr 10, fotbalist pe care-l caută şi alţii şi, din păcate, nu-l găsesc”
, a declarat Laszlo Dioszegi pentru Pro Sport.

Restaurant în interiorul stadionului. Ultimele detalii de la Sf. Gheorghe

„N-am numărat exact câţi sponsori avem în momentul de faţă, cred că 15-20… Din care 2-3 sunt societăţi mari, puternice, care ne susţin. Bugetul este în jur de 5 milioane de euro, nu ştiu dacă putem trage la titlu! Jumătate vine din drepturile de televizare, jumătate din sponsorizări.

Se face o mare confuzie că suntem alimentaţi financiar de guvernul de la Budapesta. Într-adevăr am primit bani pentru infrastructură, dar cheltuielile curente ne aparţin în totalitate.

„Avem un restaurant în incinta stadionului care vrem să funcţioneze cînd nu sunt meciuri, vrem să avem un fanshop”

Noul stadion va fi gata la jumătatea lui august. Avem un restaurant în incinta stadionului care vrem să funcţioneze cînd nu sunt meciuri, vrem să avem un fanshop, gazonul e hibrid şi, cel mai important, purtăm negocieri pentru vânzarea numelui noului stadion.

Va fi o sumă care va oscila între 500.000 şi 1.000.000 de euro anual. Purtăm deja negocieri pentru această sumă în ideea de a întreţine întreaga baza şi a plăti partea administrativă”
, a încheiat finanţatorul formaţiei covăsnene.

 

Afla mai multe despre: sepsilaszlo dioszegistadion sepsi 

viewscnt
Articole similare