Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cupa României | Sepsi - CFR Cluj 0-1. Clujenii se impun după o gafă monumentală a lui Rudol

Cupa României | Sepsi - CFR Cluj 0-1. Clujenii se impun după o gafă monumentală a lui Rudol

Cupa României

Comentarii

Formaţia CFR Cluj a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, în sferturile de finală ale Cupei României, şi s-a calificat în semifinalele competiţiei.

Lider în Liga I, CFR Cluj s-a calificat şi în semifinalele Cupei României. Sepsi i-a pus însă mari probleme campioanei. Şutul bun al lui Ştefan a fost blocat de Fernandez. Prima ocazie a clujenilor a venit în finalul primei reprize. Ioniţă a tras peste poartă.

Calificarea clujenilor a fost adusă de un jucător care nu mai marcase din octombrie 2017. Costache a reuşit primul său gol în tricoul liderului, după o gafă imensă a lui Rudol. Echipa din Sfântu Gheorghe a forţat egalarea, dar Fernandez s-a aflat în zi de graţie. A respins mingea trimisă senzaţional de Hadnagy, iar Sepsi - CFR s-a încheiat 0 la 1.

LIVE | Sepsi - CFR Cluj 0-1 (Costache 60')

Echipele de start:

  • Sepsi: Fejer - Rudol, Rus, Jovanovic, Sato - Velev, Vaşvari - Moura, Flores, Fl. Ştefan - Hamed
  • CFR Cluj: Jesus Fernandez - Petelu, Lang, A. Mureşan, Camora - C. Deac, Hoban, Bordeianu - Al. Ioniţă, Omrani, Costache

 

FINAL

Min. 90+3: Rus putea trimite meciul în prelungiri. Fundaşul execută în forţă o lovitură liberă din preajma careului de 16 metri, dar mingea sa trece pe lângă poartă.

Min. 79: Execuţie excepţională a lui Hadnagy, dar Fernandez se află la post şi respinge în corner.

Min 65: Rus vede cartonaşul galben după un faul la Omrani!

Min. 60: GOOOOOOL CFR Cluj! Costache deschide scorul după o combinaţie superbă cu Omrani! Faza a succedat o gafă a lui Rudol.

Min. 50: Din nou o fază fixă aduce o nouă ocazie de gol. Omrani reia cu capul, dar Fejer se află la post şi reţine fără probleme.

 

Min. 46: Start în repriza secundă!

PAUZĂ

Min. 45: Ioniţă, angajat foarte bine de Camora. Mijlocaşul clujenilor a pătruns în careul de 16 metri, dar şutul său a trecut pe lângă ”transversala” porţii apărate de Fejer.

Min. 38: Fazele fixe au adus cele mai importante ocazii de gol. Rus a trimis periculos spre poartă după o lovitură de la colţ.

Min. 31: Rus trimite o ”torpilă” care trece la mică distanţă de poarta lui Fernandez.

Min. 28: Lang reia periculos cu capul după un corner executat foarte bine de Costache

Min. 21: Meci bun, cu ritm, pe stadionul din Sf. Gheorghe. CFR controlează jocul, dar atacul lui Minteuan nu reuşeşte să penetreze apărarea compactă a celor de la Sepsi.

Min. 16: Florin Ştefan şutează de la aproximativ 40 de metri, dar Fernandez respinge mingea în corner.

Min. 9: Fază frumoasă realizată de clujeni. Costache dă mingea pe lângă un adversar şi accelerează spre poarta celor de la Sf. Gheorghe, trimite la colţul scurt, dar Ioniţă nu reuşeşte să devieze balonul spre poartă.

Min. 1: A început partida!


Sepsi - CFR Cluj, de la 20:00, la Telekom Sport 1

La o zi după ce Viitorul a devenit prima semifinalistă a acestei ediţii din Cupa României, miercuri au loc încă două partide din sferturi. De la 17:00 se joacă meciul Dunărea Călăraşi - Astra Giurgiu, de asemenea în direct la Telekom Sport 1, pentru ca de la 20:00 să se dispute Sepsi - CFR Cluj. În ultimul joc al acestei faze, deţinătoarea trofeului, Universitatea Craiova va înfrunta joi Miercurea Ciuc, revelaţia Cupei României, echipa care a scos-o pe Dinamo din competiţie.

Până acum, Sepsi a eliminat două echipe de liga a doua, ASU Poli Timişoara (2-1) şi CS Mioveni (5-1), în timp ce CFR Cluj a trecut cu 1-0 de Chindia Târgovişte şi de Gaz Metan Mediaş.

Sepsi şi CFR Cluj, două dueluri în cinci zile

După meciul de miercuri, cele două echipe se mută în Gruia, acolo unde se vor înfrunta şi în ultima etapă a sezonului regulat al Ligii 1. Deja calificate în play-off, CFR Cluj şi Sepsi Sfântu Gheorghe se întâlnesc duminică, de la 20:00, în runda a 26-a a campionatului.

În singura întâlnire directă din acest sezon, CFR Cluj a învins-o pe Sepsi OSK în deplasare, cu scorul de 2-1, în turul sezonului regulat al Ligii 1. Atunci, Omrani a deschis scorul în prima repriză, Ştefan a restabilit egalitatea pe final, pentru ca Deac să dea lovitura din penalty, în prelungirile întâlnirii, deşi ardelenii evoluau în inferioritate numerică.

Afla mai multe despre: cfr 

viewscnt
Articole similare