Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sepsi - Clinceni 4-0. Repriză secundă perfectă pentru echipa lui Grozavu. Ultimul sfert de oră s-a jucat pe o ceaţă densă

VIDEO | Sepsi - Clinceni 4-0. Repriză secundă perfectă pentru echipa lui Grozavu. Ultimul sfert de oră s-a jucat pe o ceaţă densă

Superliga

Comentarii

Meciul întrerupt luni din cauza ceţii a fost reluat marţi iar gazdele au reuşit să se impună şi graţie zilei de excepţie prinse de Marius Ştefănescu. Acesta a reuşit o dublă, bifând în acelaşi timp şi primele goluri în Liga I. Sepsi urcă două locuri în clasament până pe 9, adversarii rămân pe poziţie de baraj.

FINAL | Sepsi OSK - Academica Clinceni 4-0 (Ştefănescu '57, '74, Buziuc '65-aut, Vaşvari '77)

Min 77 Gol Sepsi: Istvan Fulop bate o lovitura liberă din unghi, zidul respinge execuţia iar mingea ajunge la Vaşvari care reia în plasă, 4-0 

Min 74 Gol Sepsi: Ştefănescu pleacă pe contraatac şi înscrie din nou cu un şut la colţul lung, 3-0

Min 66 Gol Sepsi: Covăsnenii îşi măresc avantajul după ce lovitura liberă bătută de Istvan Fulop este deviată de Buziuc şi mingea îl păcăleşte pe Vâlceanu, 2-0

Min 56 Gol Sepsi: Gazdele deschid scorul duupă o combinaţie care îl lasă singur cu portarul pe Ştefănescu. Fotbalistul gazdelor trimite spre colţul lung şi mingea intră în poartă după ce atinge şi bara, 1-0

Min 38 Gol anulat Clinceni: Vojtus înscrie însă golul este anulat pentru o poziţie de offside la atacantul slovac

Min 27 Ocazie Sepsi: Gazdele lovesc bara prin Safranko după pasa venită de la Istvan Fulop 

Min. 16: S-a reluat meciul

Echipele de start:

  • Sepsi: Niczuly - Dimitrov, Bouhenna, Tincu, Fl. Ştefan - I. Fulop, Vaşvari, R. Deaconu - Carnat, Safranko, Ştefănescu
  • Rezerve: Fejer, Velev, Barisic, Gal Andrezly, Salli Edgar, Karanovic, Csiszer
  • Academica Clinceni: Vâlceanu - G. Matei, Chatziterzoglou, A. Răuţă, P. Pîrvulescu - Şut, E. Cebotaru, Robert Ion - Merloi, Vojtus, Buziuc
  • Rezerve: Ureche, Dobrescu, Fl. Achim, Cr. Dumitru, Al. Popescu, Bogdan Ilie.

UPDATE marţi Partida dintre Sepsi OSK şi Academica Clinceni va fi reluată azi, începând cu ora 16:00, din minutul 16, după ce ceaţa a oprit partida luni. 


19:52 Din informaţiile Telekom Sport, partida va fi reluată marţi, ora 16:00! Liga Profesionistă de Fotbal l-a anunţat pe observatorul partidei de decizia luată, după ce meciul Sepsi - Academica Clinceni a fost întrerupt în minutul 16. 


Min 16: Centralul Găman pune capăt partidei de la Sfântu Gheorghe din cauza ceţii. Meciul va fi reprogramat, iar partida va fi reluată din minutul 16.

Min. 6: Meciul se dispută cu mare dificultate. Ceaţa este din ce în ce mai densă.

Min. 3: Centralul Găman face eforturi să înţeleagă ce se întâmplă pe gazon.

Min. 1: Meciul a început, însă ceaţa a coborât din nou la nivelul terenului, iar vizibilitatea este minimă.


18:15 Răsturnare de situaţie la Sfântu Gheorghe! Partida urmează să fie reluată în jurul orei 18:50, iar meciul va putea fi urmărit în direct pe Telekom Sport. 

17:41 Gazdele au făcut tot posibilul pentru ca partida să se joace luni. Organizatorii au dat foc cauciucurilor pentru a mai risipi ceaţa. 

17:13 Ceaţa persistă la Sfântu Gheorghe şi meciul este în pericol să nu se joace, din cauza vizibilităţii reduse. O decizie va fi luată însă la ora 18:00. Dacă ceaţa va fi la fel de densă, potrivit regulamentului, meciul va fi amânat cu o oră. În cazul în care condiţiile meteo nu se vor îmbunătăţi, partida va fi reprogramată.

Ilie Peonaru, antrenorul Clinceniului, spune că nu i-ar conveni ca meciul să fie amânat: ”Este ghinion şi vă daţi seama că nu ne convine, pentru că avem un program bine stabilit, am venit pregătiţi de meci... Gândiţi-vă că, jucând mâine, noi nu avem unde să ne antrenăm. Ce fac, iau jucătorii din pat şi îi aduc la meci!? Nu am unde să antrenez jucătorii. Sunt factori care vor influenţa jocul de mâine. Mai mult pentru noi, pentru că ei au condiţii de a se antrena, cel puţin să facă o mişcare, noi nu.  Dar asta e situaţia, nu ne putem pune cu natura”, a declarat Ilie Poenaru.

În schimb, Leo Grozavu, antrenorul lui Sepsi, a fost mai moderat în declaraţii: ”Iarna nu e ca vara. Suntem în România, luna decembrie... mi se pare cam inuman să jucăm în asemenea condiţii. Nu neapărat temperatura, dar trebuie să ne aşteptăm în luna decembrie să avem terenuri îngheţate. Spectacolul suferă, lumea nu mai este la stadion, dar dacă aşa se hotărăşte, nu avem ce face. Ne-am pregătit pentru joc, nu aveam de unde să ştim cum va fi vremea la ora jocului, dacă va fi sau nu va fi ceaţă, dacă va fi sau nu va fi zăpadă... ”


 


16:45: Avem echipele de start. Peste stadionul din Sf. Gheorghe s-a aşternut o ceaţă foarte densă.


După ce a învins-o pe U Craiova, Sepsi nu a reuşit aceeaşi performanţă şi cu CFR Cluj. Campioana s-a impus în Gruia, scor 1-0. Astfel echipa lui Leo Grozavu este pe locul 11 în Liga 1, cu 19 puncte.  Covăsnenii au înscris 16 goluri şi au primit 19. În tur, Sepsi a remizat la Clinceni, scor 1-1. 

  • Sepsi - Clinceni, LIVE VIDEO pe Telekom Sport 1, luni, de la ora 18:00

Pe locul 12, dar cu un golaveraj mai slab se află Academica Clinceni, care a dat 25 de goluri şi a încsat 34. Echipa lui Ilie Poenaru vine după trei rezultate pozitive: remiză cu Dinamo, scor 2-2, victorie împotriva Chindiei Târgovişte, scor 5-2 şi egal cu Hermannstadt, scor 1-1. 

 

Afla mai multe despre: sepsiclinceniliga 1 

viewscnt
Articole similare