Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sepsi continuă să impresioneze pe piaţa transferurilor. Mutările care pot îmbogăţi clubul cu 2 milioane de euro!

Sepsi continuă să impresioneze pe piaţa transferurilor. Mutările care pot îmbogăţi clubul cu 2 milioane de euro!galerie foto

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Gruparea din Sf. Gheorghe şi-a făcut o obişnuinţă din a transfera jucători liberi de contract, cărora le explodează cotele după ce evoluează pentru Sepsi.

Pe finalul anului trecut, www.telekomsport.ro publica o analiză a mişcărilor excelente reuşite de Sepsi Sf. Gheorghe pe piaţa transferurilor. În sezonul trecut, Sepsi i-a transferat pe Ibrahima Tandia şi Marko Simonovski fără bani. Primul a fost vândut de formaţia din Liga 1 pentru 600 de mii de euro la Al Hazm, din Arabia Saudită.

Tot în sezonul trecut, Sepsi a mai dat câteva lovituri. Nici Ousmane Viera nu a costat-o pe Sepsi bani, în timp ce maghiarul Daniel Prosser, fotbalist polivalent cu 9 selecţii în naţionala de tineret a Ungariei sub 21 de ani a fost împrumutat de la Academia Puskas.

Marea lovitură a fost Florin Ştefan, internaţionalul de tineret pe care Sepsi nu vrea să-l vândă pe mai puţin de 1.5 milioane de euro, după ce l-a "pescuit" gratis. În total, din lotul pentru sezonul trecut, 14 jucători aduşi la Sf. Gheorghe, nu au costat-o pe Sepsi vreun ban. Iar echipa a făcut un sezon minunat sub comanda lui Neagoe.

Istoria se repetă? Karanovic e "noul Tandia"

În pauza de vară, Sepsi şi-a continuat politica de transferuri. A "ochit" câţiva jucători excelenţi, iar pe unii i-a adus cu ajutorul fostului antrenor, Csaba Laszlo.

Este cazul experimentatului fundaş, Rachid Bouhenna, achiziţionat gratis şi care s-a impus rapid în echipă. Cea mai importantă mutate este însă Goran Karanovic, fotbalist transferat de asemenea gratis şi care acum are o cotă de piaţă de 600 de mii de euro. Karanovic a dat 8 goluri pentru noua sa echipă şi este unul dintre atacanţii foarte buni ai campionatului.

Fostul apărător de la Zrinski Mostar, Hrvoje Barisic a venit de asemenea gratis, iar acum costă 400 de mii de euro. Super lovitura a fost Pavol Safranko, fost vârf la Aalborg, cotat in prezent la 350 de mii de euro. Dar, Safranko a fost deja convocat în naţionala Slovaciei, ceea ce spune multe despre atacantul adus la insistenţele lui Csaba Laszlo. Un alt slovan, Peter Gál-Andrezly, fotbalist experimentat cu peste 150 de meciuri în campionatul ţării sale este şi el evaluat la 300 de mii de euro.

Respectând doar cotele de pe transfermarkt, care sunt evident, doar orientative, Sepsi a adus în această vară gratis măcar 5 jucători interesanţi care s-au impus în echipă şi care dacă ar fi vânduţi acum la cotele de piaţa de pe site-ul citat ar aduce în vistieria clubului frumoasa sumă de 2 milioane de euro.

Afla mai multe despre: sepsi,  

viewscnt
Articole similare