Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sepsi, învinsă de echipa lui Papp şi Torje! Presa, interzisă la meci

Sepsi, învinsă de echipa lui Papp şi Torje! Presa, interzisă la meci

Superliga

Comentarii

Echipa Sepsi Sfântu Gheorghe a fost învinsă, duminică, la Belek, cu scorul de 2-1 (1-0), de Sivasspor, în primul meci amical din cadrul stagiului de pregătire din Turcia.

Rybalka '3 şi Douglas '77 au marcat pentru turci, respectiv Mensah '90. Paul Papp a fost titular la Sivasspor, în timp ce Gabi Torje a fost trimis pe teren imediat după pauză.

Antrenorul Eugen Neagoe a început partida cu următoarea echipă: Niczuly – Moura, Viera, Rus, Ştefan - Velev, Karnitski, Nouvier, - Vaşvari, Hamed, Tandia. Pe parcurs, au mai intrat şi alţi jucători din lotulul formaţiei din Sfântu Gheworghe.

Sepsi va juca următorul amical din cadrul cantonamentului din Turcia, miercuri, cu Aktobe din Kazahstan.

Reprezentanţii presei nu au fost lăsaţi să urmărească partida, după o decizie a celor del a Sivasspor.

"Din păcate preşedintele celor de la Siva a spus că nimeni nu intră. Nici presa din Turcia, nici TV. Îmi pare rău. Am încercat, inclusiv Gabi Torje a încercat, a vorbit cu cei din conducerea clubului şi a zis că le pare rău că preşedintele a dat ordin şi asta a fost să fie. A fost un antrenament bun, reuşit. Am întâlnit o echipă bună din campionatul Turciei. Chiar dacă de trei zile nu am atins mingea, a fost o vreme cumplită, a plouat torenţial, efectiv nu am atins mingea trei zile şi azi am jucat şi cu o echipă de primă ligă, bună, dar eu sunt foarte mulţumit de cum s-au prezentat băieţii. Chiar dacă nu a fost uşor. Am pierdut cu 2-1, dar am avut ocazii mari de a marca, chiar şi singuri co portarul, am scăpat şi nu am marcat, dar a fost un antrenament reuşit", a declarat Eugen Neagoe pentru Telekom Sport, după meci.

Afla mai multe despre: sepsineagoepapptorje 

viewscnt
Articole similare