Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Sepsi, lipsă de bărbăţie”. Concluzia lui Gică Popescu i-a deranjat pe oficialii din Sf. Gheorghe: ”N-are voie să vorbească aşa. Vom face apel la UEFA!”

”Sepsi, lipsă de bărbăţie”. Concluzia lui Gică Popescu i-a deranjat pe oficialii din Sf. Gheorghe:  ”N-are voie să vorbească aşa. Vom face apel la UEFA!”

Superliga

Comentarii

Continuă războiul dintre Sepsi Sf. Gheorghe şi Farul Constanţa.

Gică Popescu i-a acuzat pe cei de la Sepsi de lipsă de bărbăţie. Reacţia clubului: „N-are voie să vorbească aşa. Vom face apel la UEFA!”

Sepsi a jucat pe terenului Farului, acum două zile, unde a suferit un eşec, scor 0-1.

Covăsnenii i-au acuzat pe suporterii Farului de jigniri xenofobe. 

Gică Popescu, preşedintele clubului Farul Constanţa, i-a acuzat pe cei de la Sepsi de lipsă de bărbăţie pentru modul în care au abordat întreaga situaţie.

La scurt timp, David Kertesz, vicepreşedintele lui Sepsi, i-a dat replica lui Popescu şi a mărturisit la Radio Gold FM: ”Nu e prima oară când Popescu (n.r. - Gică Popescu) face urât faţă de echipa noastră. Şi la Sfântu Gheorghe a avut un comportament neadecvat. Un preşedinte nu are voie să vorbească aşa. Ştiu că-i aperi pe ai tăi, dar drept, cu coloana dreaptă şi real despre ce se întâmplă. Popescu a vorbit paralel cu tot ce s-a întâmplat.

Domnul Popescu vorbeşte paralel cu tot ce s-a întâmplat. Nu s-a strigat pentru cineva adus de noi din străînătate, ci pentru comunitatea maghiară din România. În afară lui Niczuly nu a fost alt maghiar. Degeaba spune că am clacat din cauza scandărilor!

„Nu se întâmplă să ne retragem, dar mergem la forurile superioare, respectiv UEFA”

Am mers şi cu altă ocazie până la un anumit punct, dar acum nu se mai poate şi ne ducem până la capăt.

Nu se întâmplă să ne retragem, dar mergem la forurile superioare, respectiv UEFA. Vedem că pe plan naţional nu se poate face. Nu spun că nu se vrea, dar văd că nu se poate, regulamentul din ţară nu face mare lucru. O amendă simplă de 5.000 sau 6000 de lei, ce mare brânză…”.

Ce a spus Gică Popescu şi de la ce a pornit totul:

"Dacă nu mai suportă ce e în tribune, atunci să nu mai facă sport de performanţă! Eu şi toţi ceilalţi din club regretăm acele scandări, dar în sport se întâmplă şi astfel de lucruri, nu ai cum să zici că renunţi atunci când îţi strigă cineva ceva din tribună. Ceea ce fac cei de la Sepsi arată cea mai mare lipsă de bărbăţie care poate exista la un sportiv de performanţă. Mai şi spui că ai reprezentat România în cupele europene, după care te plângi ca un copil că ai fost afectat de nişte scandări. Păi, dacă ai clacat din cauza a 500 de suporteri, ce faci când o să joci cu 30.000 de oameni? Repet, dacă spui că nu poţi să joci în aceste condiţii, atunci n-ai ce căuta la nivel înalt!.

Regretăm scandările, ne cerem scuze, pregătim şi un comunicat în acest sens, dar de aici şi până să zici că ai pierdut din cauza asta, mi se pare o poveste de adormit copiii. Poveşti, poveşti! Dacă eşti profesionist şi eşti concentrat când joci, nici nu auzi ce ţi se strigă din tribună.

O spune unul care are sute de meciuri disputate pe stadioane ostile, unde zeci de mii de oameni îmi erau potrivnici şi mie, şi echipei mele. De multe ori, nici măcar fluierul arbitrului nu-l auzi. A, dacă nu eşti concentrat, normal că auzi tot ce vorbesc spectatorii între ei. Fotbalul e pentru bărbaţi, iar copilăriile celor de la Sepsi nu conving pe nimeni", a spus Gică Popescu, pentru GSP.ro.

Afla mai multe despre: sepsifarul constantagica popescu 

viewscnt
Articole similare