Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sepsi, răspuns pentru Florin Tănase şi Gigi Becali! "Găsim mereu un motiv, să ne vedem de meci". Când se mută pe noul stadion

Sepsi, răspuns pentru Florin Tănase şi Gigi Becali! "Găsim mereu un motiv, să ne vedem de meci". Când se mută pe noul stadion

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Managerul general de la Sepsi Sfântu Gheorghe, Cornel Sfaiţer, a comentat arbitrajul după remiza cu FCSB. De asemenea, oficialul a anunţat când echipa va juca pe noul stadion.

Sepsi, răspuns pentru FCSB

FCSB a remizat, sâmbătă seară, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa XXX, ultima a sezonului regulat al Ligii I. Echipa bucureşteană este lider în clasament, cu 65 de puncte, cu două mai mult decât CFR Cluj, care va juca în ultima etapă a sezonului regulat duminică, în deplasare, cu Universitatea Craiova.

Managerul general de la Sepsi nu a pus la zid arbitrajul şi s-a arătat încântat de calificarea în play-off. Din următorul sezon, echipa din Sfântu Gheorghe va juca pe noul stadion construit: "Eu zic că a dus bine jocul (n.r. - Iulian Călin), a fost faza aia cu Tănase, dar de la nivelul gazonului mi s-a părut că a fost un arbitraj bun. Va spun sincer, în timpul meciului nu am sesizat faza. Arbitrii sunt şi ei oameni, chiar şi cei cu experienţă au greşit. Am eu o analiză a mea, personală, dar nu o fac publică. Când lăsăm jocul liber nu-i bine, când fluieră prea mult nu e bine, nu e vorba doar despre Sepsi.

La meciul tur am avut un penalty, aduceţi-vă aminte. Găsim motiv mereu cu arbitri, trebuie să ne vedem de joc. Din sezonul viitor vom juca pe noul stadion, sper că şi cu spectatori. Sperăm să adunăm puncte în play-off şi să terminăm pe locul al patrulea, unde am fost cam tot sezonul regular. Va fi o luptă frumoasă", a spus Cornel Şfaiter la Ora Exactă în Sport.

Centralul de la Sepsi - FCSB, 1-1, a avut parte de critici din tabăra oaspeţilor. Florin Tănase s-a arătat revoltat, în timp ce Gigi Becali a pus la punct şi CCA. 

Afla mai multe despre: cornel sfaiersepsi fcsbstadion sepsi 

viewscnt
Articole similare