Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sepsi Sf. Gheorghe, înfrângere cu Olympiacos şi ratează optimile FIBA EuroCup la baschet feminin

Sepsi Sf. Gheorghe, înfrângere cu Olympiacos şi ratează optimile FIBA EuroCup la baschet feminin

Baschet

Comentarii

Campioana en-titre a României la baschet feminin, Sepsi Sf. Gheorghe, a fost învinsă joi, în deplasare, de formaţia elenă Olympiacos, cu scorul de 67-56 (37-16), în manşa retur din faza play-off a FIBA EuroCup şi a ratat calificarea în optimile competiţiei.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Maltsi 17 puncte şi Macaulay 16, pentru Olympiacos, respectiv Marshall 15 şi Webb 11 puncte, pentru Sepsi.

În tur, campioana României s-a impus cu scorul de 59-55 (33-31) însă, cumulat cu rezultatul din retur, ratează calificarea în optimile competiţiei.

Sepsi Sf. Gheorghe s-a calificat în play-off după ce a încheiat grupa D pe locul 2, cu 8 puncte, acumulate în disputele cu formaţiile Piestanske Cajky, Hatay BB şi Energa Torun.

Primele două clasate din fiecare din cele 10 grupe, plus două echipe de pe locul trei cu cea mai bună linie de clasament, s-au calificat în faza play-off a FIBA EuroCup, în total 24 de echipe din cele două conferinţe.

Din clasamentul 1-24, primele opt s-au calificat direct în optimile de finală, în timp ce echipele de pe locurile 9-24 au disputat partide eliminatorii pentru încă opt locuri în optimi. Acestea vor fi urmate de partidele din sferturi, semifinale şi finală.

Afla mai multe despre: baschet 

viewscnt
Articole similare