Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sepsi şi-a adus atacant. Noua achiziţie făcută de Leo Grozavu

Sepsi şi-a adus atacant. Noua achiziţie făcută de Leo Grozavu

Superliga

Comentarii

Sepsi Sf. Gheorghe se pregăteşte serios de următorul sezon de Liga I.

Leo Grozavu şi-a dorit un atacant cu care să atace în meciurile preliminare din Conference League, astfel că şefii lui Sepsi l-au transferat pe Tsvetelin Chunchukov (26 de ani).

Atacantul este născut în Bulgaria şi făcut cunoştinţă cu fotbalul din România sezonul trecut la Academica Clinceni, club care l-a luat în împrumut de la Slavia Sofia. 

  • 29 de meciuri a jucat Chunchukov în tricoul Academecii Clinceni

Fotbalistul a marcat cinci goluri şi a oferit două pase de gol. Tsvetelin Chunchukov are trecute în CV următoarele echipe: Botev Plovdiv, Rakovski, Ludogoreţ, Cherno More şi Slavia Sofia. 

Cine a plecat de la Sepsi:

Nouvier

Deligiannidis 

Florin Ştefan

Bouhenna

Rapp

Markovici

Petrila 

Safranko

Azi a semnat şi Golofca

Cătălin Golofca a semnat oficial cu Sepsi. Fostul jucător al CFR-ului şi FCSB-ului şi-a dat acordul pentru un contract valabil pe doi ani. În vârstă de 31 de ani, aripa dreaptă rămâne la Sf. Gheorghe, după ce petrecuse sezonul 2020/2021 tot cu trupa lui Grozavu, sub formă de împrumut.

Crescut la Suceava, Golofca a devenit cunoscut pe când era la Botoşani şi impresiona pe partea dreaptă a atacului moldovenilor. Prestaţiile sale îi atrăseseră atenţia lui Becali, care a plătit 400 de mii de euro pentru a îl aduce la Bucureşti, în 2017.

În actualul sezon, Golofca a disputat 36 de partide şi a reuşit patru goluri şi patru assisturi.

Afla mai multe despre: sepsiliga 1leo grozavutsvetelin chunchukov 

viewscnt
Articole similare