Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Sepsi trebuie felicitată pentru că nu s-a grăbit!” Reacţii după egalul covăsnenilor cu Universitatea Craiova EXCLUSIV

”Sepsi trebuie felicitată pentru că nu s-a grăbit!” Reacţii după egalul covăsnenilor cu Universitatea Craiova EXCLUSIV

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Formaţia Universitatea Craiova a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, luni, pe teren propriu, în compania echipei Sepsi OSK, în etapa a VIII-a a Ligii I.

Pentru U Craiova a marcat Gustavo '32, iar pentru Sepsi a înscris Fofana '17. În minutul 80, Niczuly (Sepsi) a apărat un penalty executat de Gustavo.

Expertul Telekomsport, Basarab Panduru, a declarat că Sepsi a procedat corect când a dorit să continue cu Leo Grozavu, chiar dacă echipa a obţinut o singură victorie în actualul campionat. 

”Sepsi trebuie felicitată pentru că nu s-a grăbit. Au avut încredere în Grozavu, un antrenor bun, singurul care putea să redreseze echipa şi a şi făcut-o până la urmă. Cu Luckassen acum, s-ar putea să arate mult mai bine. Îi felicit că nu s-au grăbit şi l-au ţinut în continuare. Când ai un antrenor ca Leo Grozavu nu e bine să te pripeşti”, a spus Basarab Panduru, în exclusivitate, pentru Telekomsport. 

Înaintea meciului i s-a adus un omagiu lui Ilie Balaci, care a decedat la 21 octombrie 2018. Fiica acestuia, Lorena, a dat lovitura de începere a meciului, iar jucătorii Craiovei au intrat cu un banner în memoria "Marelui Blond".

Afla mai multe despre: sepsi-liga 1-basarab panduru 

viewscnt
Articole similare