Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sepsi trebuie să bată Viitorul pentru un loc de play-off: "Întâlnim unul dintre cei mai buni adversari. Felicitări, Gică!"

Sepsi trebuie să bată Viitorul pentru un loc de play-off: "Întâlnim unul dintre cei mai buni adversari. Felicitări, Gică!"

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Antrenorul echipei de fotbal Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Eugen Neagoe, a declarat joi, că Gheorghe Hagi merită felicitări pentru rezultatele echipei FC Viitorul, dar speră ca în confruntarea de vineri dintre cele două formaţii covăsnenii să iasă învingători şi să-şi consolideze poziţia în play-off.

"Au mai rămas două etape, întâlnim, probabil, unii dintre cei mai buni adversari şi mă refer la Viitorul şi la CFR Cluj. Foarte important este jocul contra celor de la Viitorul. Chiar dacă am reuşit în tur să câştigăm cu 3-2 contra lor, Viitorul este, din punctul meu de vedere, una dintre cele mai bune echipe, cu jucători foarte valoroşi, chiar dacă mulţi dintre ei sunt tineri.

Aşa cum am mai spus, Gică Hagi merită felicitări pentru tot ce a realizat cu această echipă şi cu proiectul lui, dar mâine seară eu sper să arătăm foarte bine şi în urma jocului să câştigăm cele trei puncte. Ar fi un pas mare, un pas foarte important pentru noi şi cred că ne-am consolida poziţia pe care suntem în acest moment.

Este un joc foarte important şi îl tratăm ca atare. Şi cu 36 de puncte, cum suntem la acest moment, putem să ne calificăm în play-off, dar e în funcţie şi de celelalte rezultate. (...) Viitorul nu a marcat de şase jocuri, dar dacă nu eşti atent pot să-ţi înscrie două-trei goluri fără nicio problemă. Eu sper să nu reuşească asta", a declarat Eugen Neagoe, în cadrul unei conferinţe de presă.

Afla mai multe despre: sepsineagoeviitorulplayoff 

viewscnt
Articole similare