Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Sepsi - UTA 0-0. Ocazii multe, dar fără goluri la Sf. Gheorghe

VIDEO | Sepsi - UTA 0-0. Ocazii multe, dar fără goluri la Sf. Gheorghe

Liga 1

Comentarii

Meciul Sepsi - UTA s-a terminat 0-0, la Sf. Gheorghe, în etapa a 9-a din Liga 1.

LIVE VIDEO | Sepsi - UTA Arad 0-0

Echipele de start:

  • Sepsi: Niczuly - Ninaj, Fofana, Mitrea, Ispas - Aganovic, E. Gonzales, Ashkovski - Golofca, Luckassen, Bojic
  • Rezerve: Began, A. Dumitrescu, Tincu, N. Tamas, Chunchucov, Bărbuţ, Ştefănescu, Dimitrov, De Sousa
  • UTA Arad: Fl. Iacob - Vukcevic, Erico, Benga, Baravykas - Batha, Vorobjovas - Ubbink, Isac, Roger - I. Hora
  • Rezerve: Balauru, Tomozei, Ilie, Medimorec, Passaglia, Antal, Mercioiu, Bustea, Dangubic

Min. 90 - Final de meci.

Min 70 - Ocazie Sepsi! Bărbuţ loveşte mingea cu capul, din mijlocul careului, însă balonul izbeşte transversala şi apoi faza se stinge.Min 59 - Ocazie Sepsi! Şut slab pe lângă poartă, al lui Bojic, după ce atacantul a fost găsit perfect cu o centrare din stânga.Min 48 - Ocazie UTA! Hora reia slab spre poartă, din careu, o centrare în forţă în diagonală.

Min. 46 - A început repriza a doua.

Min 45. S-a încheiat prima repriză.

Min 24. Golofca scapă liber spre poarta arădenilor şi încearcă să îl execute pe Iacob, însă portarul se opune. Va fi corner.

Min 1. A început partida.


Sepsi va primi vizita lui UTA Arad, duminică, de la ora 16:00. Cele două formaţii vin după debuturi contrastante de sezon. Dacă covăsnenii au fost sub aşteptări şi nu au arătat formă demnă de play-off, adversarii lor din a noua rundă a Ligii 1 au surprins şi au impresionat, reuşind chiar să urce pe poziţia secundă după o serie bună de rezultate.Arădenii, în continuare sub conducerea lui Laszlo Balint, au reuşit să se bată de la egal la egal cu fiecare echipă înfruntată până acum.

Fotbaliştii de la UTA au reuşit să marcheze des pe final de meci, obţinând mai multe puncte in-extremis, iar Balint a fost foarte inspirat cu schimbările sale. În fiecare dintre ultimele cinci meciuri, cel puţin un jucător intordus pe teren după pauză de tehnician a reuşit să marcheze sau să paseze decisiv.

De cealaltă parte, Sepsi nu a mai arătat ca echipa din ultimul sezon. Unica formaţia care a reuşit să pună probleme tuturor echipelor de pe podium în ultima stagiune a pierdut rapid în preliminariile Conference League, la penalty-uri, iar neşansa şi forma slabă au continuat şi în campionat. Băieţii lui Leo Grozavu au doar şapte puncte după opt meciuri şi au nevoie să se redeseze cât mai repede dacă mai vor un loc în play-off.

viewscnt
Articole similare