Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sepsi, victorie cu Craiova şi egal cu Astra. Neagoe vrea mai mult: ”Sunt puţin dezamăgit!” Viera se bucură că nu l-a prins pe Alibec în formă

Sepsi, victorie cu Craiova şi egal cu Astra. Neagoe vrea mai mult: ”Sunt puţin dezamăgit!” Viera se bucură că nu l-a prins pe Alibec în formă

Superliga

Comentarii

Sepsi a făcută 1-1 la Astra, rezultat despre care Eugen Neagoe spune că este corect, dar că-l nemulţumeşte. Antrenorul lui Sepsi este de părere că echipa pe care o antrenează are un potenţial mult mai mare.

Sepsi oscilează în acest sezon. A fost învinsă de Hermannstadt, dar a învins-o pe Craiova şi a făcut egal cu Astra. Eugen Neagoe este de părere că Sepsi are însă un potenţial mult mai mare, deoarece are la dispoziţie jucători de valoare. Este motivul pentru care se declară uşor dezamăgit de rezultatul meciului cu Astra:

”Inspirat nu ştiu dacă am fost. Probabil că n-am fost foarte inspirat când am alcătuit primul ”11”. Într-adevăr, am făcut două modificări faţă de primul ”11” care a jucat contra Craiovei, dar asta este mai puţin important. Eu am încredere în toţi jucătorii. În seara asta ne-am dorit foarte mult şi eu, şi ei. Din păcate, am început meciul foarte prost, am primit acel gol în primele minute. Dar, după aceea, ne-am creeat situaţii clare de a marca, dar am reuşit să marcăm un singur gol. Sincer, cred că este rezultatul corect după desfăşurarea jocului, dar sunt puţin dezamăgit. Sincer, sunt puţin dezamăgit. Pentru că eu am încredere în noi, formăm un grup puternic şi ne-am dori să câştigăm cât mai multe jocuri. Nu-mi place să pierd, ne antrenăm ca să câştigăm următorul meci.

Eu ştiam că aici este printre cele mai bune terenuri din ţară. Sincer, am rămas uimit de cât de prost a fost terenul. Nu ştiu ce s-a întâmplat
”, a declarat Eugen Neagoe pentru Telekom Sport.

Ousmane Viera, unul dintre jucătorii importanţi ai lui Sepsi, nu-şi explică nici el evoluţia slabă din startul meciului. Fundaşul de 31 de ani dă vina şi pe căldură:

”Am început meciul foarte slab, n-am început bine, nu ştiu de ce. Am fost puţin timoraţi, dar bine că am revenit la scor şi mă bucur, pentru că Astra e o echipă foarte bună şi au dovedit cu Steaua şi bine că am câştigat un punct aici. (n.r. întrebat despre atmosfera de vacanţă de la meci) Da, da, eu cred că din cauza la caldură. Nu vorbesc despre mine, că eu sunt obişnuit, dar a fost schimbare de vreme foarte bruscă şi cred că din cauza asta”, a declarat Viera.

Fundaşul lui Sepsi se bucură că nu l-a prins în formă Denis Alibec: ”Da, e bine şi pentru noi pentru că ştiu că are calitate. A demonstrat şi la Astra, când a fost aici. A avut o perioadă foarte proastă. Eu cred că o să revină dacă e bine pregătit. Bine că l-am prins acum”.

Afla mai multe despre: eugen neagoesepsiastraliga 1ousmane viera 

viewscnt
Articole similare