Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sepsi visează la playoff: "Aşa au hotărât şefii" Achahbar şi Fulop, cei doi marcatori ai gazdelor: "Spaniolii ştiu fotbal, dar nu i-am lăsat să joace!" VIDEO

Sepsi visează la playoff: "Aşa au hotărât şefii" Achahbar şi Fulop, cei doi marcatori ai gazdelor: "Spaniolii ştiu fotbal, dar nu i-am lăsat să joace!" VIDEO

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a opta a Ligii I.

Golurile formaţiei gazdă au fost marcate de Achahbar în minutul 29 şi Istvan Fulop în minutul 77.

Achahbar a reuşit o super execuţie prin care nu i-a dat nicio speranţă portarului Rene Hinojo: "Cu siguranţă a fost o victorie foarte importantă pentru noi. Cred că fiecare victorie este importantă, dar important este că am jucat foarte bine, am fost foarte organizaţi. Nu avem doar un prim unsprezece bun, ci şi o bancă foarte bună. Ne place să luptăm unul pentru celălalt, pentru echipă, iar asta se vede. Nu ne uităm la ceea ce fac Dinamo, FCSB sau CFR Cluj, avem destulă calitate pentru a câştiga meciuri împotriva lor şi tratăm toate aceste meciuri cu seriozitate. Am arătat că suntem buni şi că putem câştiga în faţa unor echipe atât de puternice. Din prima zi de când am venit aici am fost folosit acolo unde trebuie. Sunt surprins cât de bine am fost primit aici în România şi sunt fericit pentru ceea ce am arătat în această seară" a mărturisit el după meci.

Şi celălalt marcator al formatiei gazdă, Istvan Fulop a subliniat importanţa acestui succes: "Trecem printr-o perioadă foarte bună şi ne bucurăm pentru moment, pentru că zic eu că şi astăzi am controlat jocul. Am jucat bine, am mai avut ocazii să dăm goluri şi sper să continuăm la fel, pentru că avem un lot numeros şi valoric şi zic eu că am arătat că merităm să fim acolo. " a spus Fulop, la finalul jocului.

"Noi am jucat foarte bine, nu i-am lăsat să joace fotbal. O echipă de spanioli care ştiu fotbal, dacă nu îi laşi să joace, la un moment dat cedează. Noi astea am vrut şi am şi reuşit să facem un presing foarte bun. Toată lumea zice că e campionatul slab, dar zic eu că orice străin vine, foarte greu se adaptează. Asta se vede nu numai la Dinamo, ci şi la alte echipe" a mai comentat, după meci, experimentatul jucător al echipei lui Leo Grozavu.

Sepsi visează deja la playoff. Fulop a confirmat obiectivul formaţiei sale: "Aşa au hotărât şefii, că se vrea playofful. Noi o să luăm fiecare meci în parte şi vedem la final unde o să fim" a mai declarat el, după meci.

Petrila: "Aşa grup n-am întâlnit niciodată! Mister? Nota 10!"

Şi tânărul Petrila a vorbit după meci. A avut cuvinte de laudă pentru coechipierii săi, dar şi pentru antrenorul Leo Grozavu, tehnician care a fost la un moment dat în cărţi şi pentru a prelua Dinamo Bucureşti: "Am făcut un meci foarte, foarte bun toţi. Nu pot să zic că unul a fost mai slab. Ne bucurăm pentru pentru victorie şi sperăm să ne batem la playoff.  Nu consider că e un pas înapoi că am venit aici. E chiar un pas înainte, pentru că am o şansă reală să joc mai mult. E bine că am ajuns aici. Grupul e incredibil. Aşa grup nu am mai întâlnit niciodată, mă jur. Iar mister... Nota zece" a spus Petrila, după meci.

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a opta a Ligii I. Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a opta a Ligii I.

Afla mai multe despre: claudiu petrilaachahbaristvan fulop 

viewscnt
Articole similare