Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sepsi - Voluntari. Cotă interesantă pe goluri

Sepsi - Voluntari. Cotă interesantă pe goluri

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Sepsi - Voluntari România 19.03.2018. Este duelul care închide etapa de play-out din Liga 1 şi totodată unul dintre puţinele pe care pariorii pot miza astăzi.

Ponturi pariuri Sepsi - Voluntari România 19.03.2018

La primul meci de Liga I găzduit de oraşul Sfântu Gheorghe, gazdele pot profita de paşii greşiţi făcuţi de Concordia şi ACS Poli în această etapă pentru a se apropia şi mai mult de salvarea de la retrogradare. Momentan pe loc de baraj, covăsnenii sunt la trei puncte de bănăţeni, primii deasupra liniei retrogradării. Echipa pregătită de Eugen Neagoe a avut un parcurs notabil în anul 2018.

Cele mai bune cote şi streaming live pentru fiecare meci din Liga 1 găseşti pe betano.com

Ponturi pariuri Sepsi - Voluntari România 19.03.2018

Adversara de luni, FC Voluntari, riscă să intre şi ea în horas retrogradării în cazul în care pierde acest meci. Este evident mult sub aşteptările ilfovenilor, care sezonul trecut au reuşit să câştige Cupa şi Supercupa. Echipa lui Claudiu Niculescu a început bine playout-ul, reuşind să câştige meciul cu ACS Poli Timişoara, scor 1-0. Florin Cernat a marcat singurul gol al meciului din penalty, în minutul 90+4. De la începutul anului, echipa de la marginea Bucureştiului a înregistrat două victorii şi trei înfrângeri.

Sepsi - FC Voluntari  Peste 1.5 @ 1,55

Afla mai multe despre: sepsivoluntariliga 1betano 

viewscnt
Articole similare