Experiențe împreună.
You are here:

Septuplu campion la dans sportiv, ucis de o româncă şi iubitul său! Au fost judecaţi şi condamnaţi la închisoare

Septuplu campion la dans sportiv, ucis de o româncă şi iubitul său! Au fost judecaţi şi condamnaţi la închisoaregalerie foto

Diverse

Comentarii

Românca Diana Cristea (19 ani) şi iubitul ei, Joel Osei (25 de ani), au fost condamnaţi la închisoare în Marea Britanie, după ce l-au ucis pe campionul irlandez de dans sportiv, Adrian Murphy (43 de ani).

Septuplu campion la dans sportiv, ucis de o româncă şi iubitul său

Cuplul a fost judecat de un tribunal din Londra şi găsit vinovat pentru decesul campionul irlandez, printr-un drog cunoscut sub numele de „Respiraţia diavolului”. Diana Cristea a fost condamnată la închisoare pe viaţă, iar 16 ani de detenţie îi va petrece la Old Bailey, conform Irishmirror.ie. 

GALERIE FOTO 

Cei doi iubiţi vizau jefuirea persoanelor homosexuale, cărora le goleau, mai apoi, conturile bancare. Potrivit anchetatorilor, crima în care a fost implicat fostul sportiv ar fi avut loc pe 2 iunie 2019 şi s-ar fi petrecut în apartamentul acestuia din Battersea, în sudul Londrei.

Cei doi au fost prinşi de poliţişti în momentul în care au încercat să cumpere bijuterii în valoarea de 80.000 de lire, bani proveniţi de pe cardul bancar al lui Adrian Murphy.

Joel Osei şi Diana Cristeau au fost acuzaţi de crimă prin administrarea de otrăvuri sau alte substanţe nocive ce pot fi fatale, dar şi pentru mai multe cazuri de fraudă şi furt. Ambii au negat toate acuzaţiile.

Adrian Murphy a câştigat şapte titluri naţionale la dans sportiv în Irlanda, a produs şi a fost coregraf la numeroase emisiuni din ţara natală, printre care Feet of Fire şi FireDance The Show.

Cel mai bun prieten al victimei, care deţinea apartamentul din Battersea, l-a găsit fără suflare pe 4 iunie 2019, la câteva zile după ce cuplul a interacţionat cu fostul sportiv. 

GALERIE FOTO 

viewscnt
Articole similare
Cine e singura sportiva din Romania calificata in trei probe la Jocurile Olimpice. Candideaza si...