Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Serbia - Chile. Un amical ce ne oferă o cotă excelentă

Serbia - Chile. Un amical ce ne oferă o cotă excelentă

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Serbia - Chile Amical 04.06.2018. Un amical ce se anunţă interesant pentru pariori. Sud-americanii abia ce au pierdut împotriva naţionalei noastre şi nu dau semne că pot învinge o echipă de calibrul Serbiei.

Ponturi pariuri Serbia - Chile Amical 04.06.2018

Naţionala Serbiei şi-a câştigat grupa de calificare pentru Mondial, acumulând 21 de puncte după zece etape disputate şi având un golaveraj total de 20-10. Grupa a fost destul de echilibrată, din ea făcând parte: Irlanda, Ţara Galilor, Austria, Georgia şi Moldova. Pe lângă jocurile de pe teren propriu, diferenţa din acestă grupă a fost făcută de partidele disputate de Serbia pe teren străin. Serbia a reuşit trei victorii şi un rezultat de egalitate în cinci meciuri disputate, iar cele zece puncte obţinute au contat în clasamentul final.

Cele mai bune cote sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi!

Ponturi pariuri Serbia - Chile Amical 04.06.2018

După aceste preliminarii, Serbia a disputat o serie de patru amicale cu echipe să le spunem „exotice” pentru noi. În primul meci amical au trecut de China cu scorul de 2-0. În al doilea amical au întâlnit naţionala Coreei de Sud, iar în acest joc scorul a fost de 1-1. Serbia s-a întors în Europa şi a jucat la Torino cu naţionala Marocului, în acest joc Serbia a fost dominată clar de adversara ei şi a pierdut cu scorul de 1-2.

În ultimul meci amical, Serbia a jucat împotriva Nigeriei la Londra. Serbia s-a impus cu scorul de 2-0 după un joc foarte bun, în care şi-a subordonat adversarul pe tot parcursul jocului.

Serbia - Chile 1X @ 1.38

Afla mai multe despre: serbiachileponturi pariuriamicale 

viewscnt
Articole similare