Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Serbia - Muntenegru 2-1. Sârbii ca şi calificaţi în play-off, România şanse minime la prima poziţie. Calculele şi clasamentul actualizat

Serbia - Muntenegru 2-1. Sârbii ca şi calificaţi în play-off, România şanse minime la prima poziţie. Calculele şi clasamentul actualizat

Echipa națională

Comentarii

Serbia a câştigat partida cu Muntenegru, scor 2-1 şi e aproape calificată în play-off-ul ligii a treia din Liga Naţiunilor.

 Adam Ljajic a deschis scorul în minutul 30 pentru naţionala pregătită de Mladen Krstajic. A fost o fază de contraatac bine lucrată a sârbilor, iar Tadic l-a găsit excelent pe Ljajic care a punctat pentru 1-0 după ce l-a învins uşor pe portarul Petkovic.

Doar două minute mai târziu, Alexander Mitrovic a făcut 2-0 după ce a reluat din marginea careului de 6 metri, centrarea lui Kolarov. Sârbii au ratat o lovitură de la 11 metri prin acelaşi Mitrovic în minutul 39, iar pe final, în minutul 70, Mugosa a redus din handicap, după un şut plasat din interiorul careului mare.

Calcule

Cu 11 puncte, Serbia aproape că a câştigat grupa. Muntenegru are 7 puncte şi nu o mai poate depăşi, chiar dacă bate reprezentativa României în ultimul meci. Muntenegrenii joacă în ultima rundă doar pentru locul 2.

Naţionala României are 6 puncte şi două meciuri mai puţin disputate. Are nevoie de două victorii pentru a trece pe prima poziţie, dar şi de un pas greşit al Serbiei cu Lituania, la Belgrad. În schimb, şansele României la locul 2 cresc.

O victorie astăzi cu Lituania, corboroată cu o remiză în Muntenegru pot face ca naţionala lui Contra să încheie pe poziţia secundă.

1. Serbia          5            11 puncte
2. Muntenegru 5             7 puncte
3. România      4            6 puncte
4. Lituania        4             0 puncte

Afla mai multe despre: serbiacalcule liga naţiunilorechipa naţională 

viewscnt
Articole similare