Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Serena nu uită şi nu iartă. Americanca i-a dat o nouă lovitură lui Ion Ţiriac, la un an de la scandalul iscat: "E un ignorant"

Serena nu uită şi nu iartă. Americanca i-a dat o nouă lovitură lui Ion Ţiriac, la un an de la scandalul iscat: "E un ignorant"

Tenis

Comentarii

Serena Williams continuă conflictul pe care l-a avut anul trecut cu Ion Ţiriac, iar acum a luat o nouă decizie care-l poate afecta pe omul de afaceri.

Sportiva americană a decis să nu participe la ediţia din acest an a turneului WTA de la Madrid, competiţie patronată de Ion Ţiriac. De altfel, acesta ar fi al doilea an consecutiv în care Serena Williams refuză prezenţa pe tabloul turneului din capitala Spaniei. Astfel, americanca va reveni în circuitul WTA la competiţia de la Roma, care va începe pe 13 mai.

Totul a pornit de la afirmaţiile omului de afaceri, care, înainte de startul ediţiei din 2018 al competiţiei de la Madrid, a declarat că tenisul feminin ar trebui să aibă alte aşteptări de la jucătoarele sale: "Cu tot respectul, Serena Williams are 36 de ani şi 90 de kilograme. Mi-aş dori ca tenisul feminin să aibă alte opţiuni", declara atunci Ţiriac pentru Sport Bild.

"Mereu spun că oamenii au dreptul la o opinie. În mod cert, tenisul feminin înseamnă mai mult decât mine. Mult mai mult, dar voi discuta cu el, credeţi-mă, voi discuta cu el. Este un comentariu ignorant şi sexist, poate că este un bărbat ignorant" , a fost răspunsul dat de Serena.

Afla mai multe despre: serena williamsion tiriacteniswta 

viewscnt
Articole similare