Experiențe împreună.
You are here:

Serena, printre femeile cu cele mai mari averi din SUA. SURPRIZĂ | O româncă este de cinci ori mai bogată decât ea

Serena, printre femeile cu cele mai mari averi din SUA. SURPRIZĂ | O româncă este de cinci ori mai bogată decât eagalerie foto

Tenis

Comentarii

Serena Williams este pe locul 80 în TOP Forbes cele mai bogate femei din SUA. Surprinzător, în clasament apare şi o româncă, Anastasia Soare, care ocupă locul 21 în acest top.

Celebra publicaţie Forbes a întocmit o listă cu cele mai bogate femei din Statele Unite. Serena Williams ocupă în acest clasament locul 80, cu o avere estimată la 225 de milioane de dolari. Cariera în tenis i-a adus premii în valoare de 88,6 milioane de dolari, dar Serena a investit în afaceri care i-au sporit averea.

Printre altele, cea mai bună tenismenă a investit în ultimii cinci ani în 34 de startup-uri, şi-a lansat propriu brand de haine şi deţine acţiuni la Miami Dolphins şi UFC.

În lista întocmită de Forbes apare şi o româncă despre care se ştiu puţine lucruri la noi în ţară. Este vorba despre Anastasia Soare, cu o avere estimată la 1,2 miliarde de dolari. Femeia de afaceri născută în România ocupă astfel locul 21 în acest clasament al celor mai bogate femei de afaceri din SUA.

Cine este Anastasia Soare

Anastasia Soare are 61 de ani, s-a născut în Constanţa, dar în 1989 a emigrat în SUA. Când a ajuns, cunoaştea foarte puţin limba engleză şi situaţia pe care o avea atunci a împiedicat-o să obţină un card de credit. S-a angajat într-un salon de înfrumuseţare şi ulterior şi-a deschis ea unul. Şi-a făcut un nume din aranjarea sprâncenelor şi a început să aibă cliente dintre starurile mondiale.Printre primele cliente celebre pe care le-a avut au fost Cindy Crawford şi Naomi Campbel, iar în prezent lucrează şi pentru surorile Kardashian.

În anul 2000 şi-a lansat propriul brand de produse pentru sprâncene, denumit Anastasia Beverly Hills. Afacerea a cunoscut o explozie după ce fiica sa, Claudia, care este şi preşedintele companiei, a început să o promoveze pe reţele de socializare. În prezent, compania deţinută de Anastasia Soare vinde mai mult de 480 de produse în mai mult de 3.000 de magazine şi îi aduce încasări de peste 200 de milioane de dolari.

Topul celor mai bogate femei de afaceri din SUA este condus de Diane Hendricks, care deţine compania ABC, cel mai mare distribuitor de acoperişuri şi ferestre din SUA.

viewscnt
Articole similare