Experiențe împreună.
You are here:

Serena Williams a pierdut meciul cu Anastasija Sevastova, însă SUA a câştigat meciul de dublu şi a învins Letonia, scor 3-2

Serena Williams a pierdut meciul cu Anastasija Sevastova, însă SUA a câştigat meciul de dublu şi a învins Letonia, scor 3-2

Tenis

Comentarii

Serena Williams a fost învinsă de Anastasija Sevastova, scor 7-6 (7/5), 3-6, 7-6 (7/4), însă SUA s-a impus la dublu, asftel că americancele s-au calificat la turneul final al FedCup după 3-2 cu Letonia.

După meciul dintre Williams şi Sevastova, scorul întâlnirii a fost 2-2, astfel că meciul de dublu a fost decisiv, iar perechea Sofia Kenin/Bethanie Mattek-Sands a trecut de echipa Jelena Ostapenko/Anastasija Sevastova, scor 6-4, 6-0.

La turneul final de la Budapesta sunt calificate direct Franţa, Australia, finalistele de anul trecut, Cehia, beneficiară a unui wild card, şi Ungaria, ţara gazdă.

De preliminarii au trecut  echipele Spaniei (3-1 cu Japonia), Germaniei (4-0 cu Brazilia), Belgiei (3-1 cu Kazahstan) şi Elveţiei (3-1 cu Canada), Rusiei (3-2 cu România), SUA (3-2 cu Letonia), Belarusului (3-2 cu Olanda) şi Slovaciei (3-2 cu Marea Britanie).

Federaţia Internaţională de Tenis a decis anul trecut schimbarea formatului Fed Cup, în 2020 trecându-se la un sistem similar cu cel din Cupa Davis, doar că turneul final va avea 12 echipe, nu 18.
 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe