Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Serena Williams a pierdut meciul cu Anastasija Sevastova, însă SUA a câştigat meciul de dublu şi a învins Letonia, scor 3-2

Serena Williams a pierdut meciul cu Anastasija Sevastova, însă SUA a câştigat meciul de dublu şi a învins Letonia, scor 3-2

Tenis

Comentarii

Serena Williams a fost învinsă de Anastasija Sevastova, scor 7-6 (7/5), 3-6, 7-6 (7/4), însă SUA s-a impus la dublu, asftel că americancele s-au calificat la turneul final al FedCup după 3-2 cu Letonia.

După meciul dintre Williams şi Sevastova, scorul întâlnirii a fost 2-2, astfel că meciul de dublu a fost decisiv, iar perechea Sofia Kenin/Bethanie Mattek-Sands a trecut de echipa Jelena Ostapenko/Anastasija Sevastova, scor 6-4, 6-0.

La turneul final de la Budapesta sunt calificate direct Franţa, Australia, finalistele de anul trecut, Cehia, beneficiară a unui wild card, şi Ungaria, ţara gazdă.

De preliminarii au trecut  echipele Spaniei (3-1 cu Japonia), Germaniei (4-0 cu Brazilia), Belgiei (3-1 cu Kazahstan) şi Elveţiei (3-1 cu Canada), Rusiei (3-2 cu România), SUA (3-2 cu Letonia), Belarusului (3-2 cu Olanda) şi Slovaciei (3-2 cu Marea Britanie).



Federaţia Internaţională de Tenis a decis anul trecut schimbarea formatului Fed Cup, în 2020 trecându-se la un sistem similar cu cel din Cupa Davis, doar că turneul final va avea 12 echipe, nu 18.
 

Afla mai multe despre: serena williamsfed cup 

viewscnt
Articole similare