Experiențe împreună.
You are here:

Serena Williams a renunţat la tenis în acest an şi s-a reprofilat. Ce anunţ a făcut americanca

Serena Williams a renunţat la tenis în acest an şi s-a reprofilat. Ce anunţ a făcut americanca

Tenis

Serena Williams a anunţat deja că nu va mai juca deloc în acest an, iar revenirea sa pe terenul de tenis va avea loc la turneul de la Australian Open. Imediat după, americanca va avea treabă şi în afara orelor de antrenament.

Lady Gaga, Harry Styles şi Serena Williams vor prezenta Met Gala 2019, unul dintre cele mai importante evenimente de fashion din lume. În data de 6 mai 2019, Met Gala va avea loc la Muzeul Metropolitan de Artă din New York, la fel cum se întâmplă în fiecare an, încă din 1946.

La fiecare ediţie, tematica petrecerii este una diferită, dar mereu foarte îndrăzneaţă. Evenimentul la care participă atât vedete de la Hollywood, cât şi nume importante din zona de beauty, este organizat pentru a strânge fonduri în beneficiul muzeului, mai exact al Institutului Costumelor.

Anul acesta tema expoziţiei a fost „Corpuri cereşti: modă şi imaginaţie catolică”, iar dress code-ul cu tentă religioasă a fost o adevărată provocare pentru vedetele ce au avut apariţii spectaculoase pe covorul roşu şi au purtat cele mai cool accesorii.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta