Experiențe împreună.
You are here:

Serena Williams, afectată în continuare după eşecul de la Wimbledon. Răspuns sec despre Simona Halep

Serena Williams, afectată în continuare după eşecul de la Wimbledon. Răspuns sec despre Simona Halep

Tenis

Comentarii

Serena Williams nu a trecut nici acum peste înfrângerea suferită în faţa Simonei Halep, în finala de la Wimbledon. La conferinţa de presă susţinută înaintea debutului la Rogers Cup, americanca s-a arătat deranjată de o întrebare despre româncă.

Serena a fost intrebată despre progresul facut de Simona Halep, comparativ cu meciul pe care cele două l-au avut în 2019, la Australian Open:

"Simona a jucat mai bine la Wimbledon şi eu mai prost. A fost jucatoarea mai bună în acea zi", a fost raspunsul sec al Serenei Williams.

Simona Halep a spulberat-o pe Serena Williams, în finala de la Wimbledon, câştigată în două seturi, scor 6-2, 6-2. Românca i-a răpit astfel şansa americancei de a câştiga cel de-al 24-lea titlu de Grand Slam din carieră, performanţă cu care ar fi egalat recordul lui Margaret Court.

Simona Halep şi Serena Williams s-ar putea reîntâlni în circuitul WTA cu ocazia turneului de la Rogers Cup, care are loc în perioada 3-11 august.

 

 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe