Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Serena Williams ar putea avea alt antrenor la US Open!". Anunţ de ultim moment despre viitorul marii campioane din SUA

"Serena Williams ar putea avea alt antrenor la US Open!". Anunţ de ultim moment despre viitorul marii campioane din SUA

Tenis

Comentarii

Serena Williams (38 de ani, nr. 9 WTA) şi-a revenit după accidentarea suferită anul trecut şi are ca obiectiv să câştige turnee de Grand Slam. Antrenorul Serenei, Patrick Mouratoglu, spune că nu ştie dacă Serena Williams va accepta restricţiile date de organizatorii turneului de la US Open.

Serena Williams vrea cu orice preţ să mai câştige turnee de Grand Slam.

Patrick Mouratoglu, antrenorul jucătoarei de 38 de ani, a spus că US Open ar putea fi o variantă bună pentru ca Serena să îşi îndeplinească obiectivele. Turneul din America este programat să înceapă pe 31 august.

Până la acest moment, Simona Halep, Novak Djokovic, Rafael Nadal şi Nick Kyrgios sunt câteva nume din tenisul mondial a căror prezenţă la US Open este incertă.



Restricţiile impuse de organizatori îi nemulţumesc pe jucători. La US Open meciurile s-ar juca fără spectatori, fără mass-media şi tenismenii vor avea voie să fie însoţiţi doar de o singură persoană.

„Trebuie să vorbesc cu Serena dacă va putea să accepte măsurile date de organizatorii de la US Open. Nu mi-o imaginez să stea 3 săptămâni fără fiica sa. Aşa că ar putea avea un alt antrenor la US Open, puţin mai tânăr. Dacă ne gândim la rezultatele noastre din ultimele 7 finale, cu fiica ei ar putea să aibă mai mult noroc decât cu mine", a spus Patrick Mouratoglu, potrivit BBC.

Afla mai multe despre: serena williamsantrenorpatrick muratoglou 

viewscnt
Articole similare