Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Serena Williams critică ATP după sancţiunile date lui Alexander Zverev: "Dacă făceam aşa ceva, probabil eram la închisoare"

Serena Williams critică ATP după sancţiunile date lui Alexander Zverev: "Dacă făceam aşa ceva, probabil eram la închisoare"

Tenis

Comentarii

Într-un interviu acordat CNN, Serena Williams, fost număr 1 mondial, crede că, dacă ar fi comis un astfel de derapaj, ar fi fost pedepsită mult mai aspru. "Probabil că aş fi în închisoare dacă făceam aşa ceva”, a spus ea.

Serena Williams a amintit că, în 2009, la US Open, a fost nevoită să plătească o amendă de 175.000 de dolari, după ce a criticat un arbitru de linie. În 2018, tot la US Open, a primit un punct de penalizare pentru că a numit arbitrul "hoţ".

La finalul lunii februarie, Alexander Zverev a fost exclus de la turneul de la Acapulco, după o ieşire nervoasă, în care a lovit cu racheta scaunul arbitrului, nimerindu-l şi pe oficial în picior, la meciul de dublu pe care l-a disputat, marţi, alături de brazilianul Marcelo Melo.

Alexander Zverev şi Marcelo Melo au fost învinşi, cu scorul de 6-2, 4-6, 10-6, de echipa Lloyd Glasspool/Harri Heliovaara (Marea Britanie/Finlanda), în primul tur al probei de dublu.

Nemulţumit de o decizie a arbitrului, tenismenul german l-a înjurat şi l-a făcut "idiot" pe arbitru. Apoi, nervos că a pierdut meciul, Zverev a lovit cu racheta scaunul arbitrului de trei ori, o dată nimerind şi piciorul oficialului.

El a a fost amendat cu 40.000 de dolari şi a pierdut premiul de peste 30.000 de dolari.

În acelaşi interviu acordat CNN, Serena Williams a vorbit şi despre câştigarea unui a 24-lea titlu de Grand Slam, cu care ar egala performanţa australiencei Margaret Court. Deşi nu a câştigat niciunul dintre cele patru grand slam-uri din 2017, Williams, acum în vârstă de 40 de ani, a spus că "nu renunţă" la acest obiectiv şi că plănuieşte să participe la Roland-Garros în luna mai.

 

Afla mai multe despre: serena williams 

viewscnt
Articole similare