Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Serena Williams este favorită la casele de pariuri în meciul de mâine contra Simonei Halep

Serena Williams este favorită la casele de pariuri în meciul de mâine contra Simonei Halep

Sporturi

Comentarii

Japoneza Naomi Osaka, cap de serie numărul 3, rămâne favorita specialiştilor la câştigarea trofeului având o cotă de 2.5. Ashleigh Barty, cap de serie numărul 1, o urmează cu o cotă de 4.5. La mică distanţă sunt Serena Williams şi Simona Halep, ambele cu o cotă de 6.

Meciul de mâine din sferturile de finală ale turneului feminin de la Australian Open dintre Simona Halep, cap de serie numărul 2, şi americanca Serena Williams, cap de serie numărul 10, este capul de afiş al zilei.

Cu toate că ultima întâlnire dintre cele două a fost câştigată clar de Simona Halep, scor 6-2 6-2 în finala de la Wimbledon 2019, favorita caselor de pariuri pentru meciul de mâine este americanca. Serena Williams are o cotă în jurul cifrei de 1.70, în timp ce cota Simonei Halep este undeva la 2.10. Americanca conduce totuşi cu un zdrobitor 9-2 la întâlnirile directe. Pe lângă victoria de la Wimbledon, Simona Halep a mai câştigat în faţa americancei în faza grupelor la Turneul Campionalelor unde suprafaţa de joc este una asemănătoare celei de la Melbourne.

Japoneza Naomi Osaka, cap de serie numărul 3, rămâne favorita specialiştilor la câştigarea trofeului având o cotă de 2.5. Ashleigh Barty, cap de serie numărul 1, o urmează cu o cotă de 4.5. La mică distanţă sunt Serena Williams şi Simona Halep, ambele cu o cotă de 6. Restul jucătoarelor rămase în competiţie au o cotă de peste 12.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: simona halepaustralian open 

viewscnt
Alte articole
Articole similare