Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Serena Williams, fericită după victoria incredibilă făcută în faţa Simonei Halep. "Este cel mai bun meci din acest turneu"

Serena Williams, fericită după victoria incredibilă făcută în faţa Simonei Halep. "Este cel mai bun meci din acest turneu"

Tenis

Comentarii

Serena Williams a învins-o pe Simona Halep (2-0) la Austalian Open, iar după meciul cu locul 2 WTA, americanca este fericită pentru cel mai bun meci făcut în acest turneu.

Serena Williams, fericită după victoria incredibilă făcută în faţa Simonei Halep

Serena Williams (39 de ani) a reuşit cel mai bun meci din turneul de la Australian Open şi a învins-o pe Simona Halep (29 de ani) cu 2-0. Locul 11 WTA a declarat după victoria în faţa locului 2 WTA, faptul că este fericită pentru meciul făcut şi că a avut o prestaţie foarte bună, lucru foarte important pentru jucătoarea de tenis americană.

"Sunt foarte bucuroasă pentru această prestaţie. Am simţit că trebuie să am o astfel de prestaţie astăzi, mai ales după ultimul meu meci cu Simona. A fost foarte important să joc bine astăzi. Am un adversar incredibil în faţă şi vreau să îmi cresc în continuare nivelul de joc. Voi fi nevoită să o fac. Nu este uşor să nu te gândeşti mai departe de semifinale, pentru că mai este foarte mult de jucat în următoarele patru zile.", a declarat Serena Williams.

"Cu siguranţă, cred că acesta este cel mai bun meci din acest turneu şi evident, a trebuit să mă lupt cu numărul doi din lume. Ştiam că trebuie să joc mai bine şi asta am făcut, aşa că sunt încântată.

Am urmărit-o şi sunt sigură că şi ea a făcut la fel. Simt că aceasta este o oportunitate atât de bună pentru mine, trebuie doar să dau totul. Am avut o pauză competiţională incredibil de lungă şi de grea. Şi astfel, sincer, sunt fericită de fiecare victorie pe care o obţin", a mai spus locul 11 WTA.

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a fost învinsă, marţi, cu scorul de 6-3, 6-3, de Serena Williams, locul 11 WTA şi cap de serie numărul 10, în sferturile de finală ale Australian Open.

Serena Williams va evolua în semifinale cu japoneza Naomi Osaka, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3.

 

Afla mai multe despre: serena williams 

viewscnt
Articole similare