Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Serena Williams, mesaj superb pentru Bianca Andreescu după meci: "Sunt mândră de tine!"

Serena Williams, mesaj superb pentru Bianca Andreescu după meci: "Sunt mândră de tine!"

Tenis

Comentarii

Serena Williams (37 de ani) a pierdut o nouă finală de Grand Slam în acest an, dar cu toate acestea la finalul meciului cu Bianca Andreescu a avut puterea să zâmbească şi i-a transmis un mesaj superb adversarei sale.

"Bianca a jucat excelent, sunt mândră de tine şi mă bucur pentru tine. Speram să pot juca mai bine, însă mă bucur pentru ea, mi-aş fi dorit ca ea sau Venus să câştige turneul", a fost reacţia fostului lider mondial după înfrângerea din finala US Open. 
 
Serena a discutat şi un moment cheie din setul doi, când a reuşit să revină chiar dacă era condusă cu 5-1: "Am încercat să rămân în meci pe cât posibil, am luptat, am jucat puţin mai bine şi am luptat mai mult, am fost mulţumită de acea reacţie".

BIANCA ANDREESCU A CÂŞTIGAT US OPEN

Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu, în vârstă de 19 ani, locul 15 WTA, a câştigat turneul de grand slam US Open, învingând-o în finală pe americanca Serena Williams, numărul 8 mondial. Andreescu s-a impus cu scorul de 6-3, 7-5, într-o oră şi 39 de minute, sub privirile ducesei de Sussex, Meghan Markle. La meci a asistat şi Nadia Comăneci.

În setul al doilea, Serena Williams a făcut 5-5 revenind de la 1-5, însă până la urmă canadianca s-a impus.

Bianca Andreescu s-a aflat la prima finală de grand slam din carieră. Pentru sportiva canadiană este al treilea trofeu din carieră şi din acest an, după cele obţinute la Indian Wells şi Toronto.

 

Afla mai multe despre: serena williamsbianca andreescuus open 

viewscnt
Articole similare