Experiențe împreună.
You are here:

Serena Williams, o nouă reacţie după scandalul din finala US Open. Fostul lider WTA rămâne ferm pe poziţii

Serena Williams, o nouă reacţie după scandalul din finala US Open. Fostul lider WTA rămâne ferm pe poziţii

Tenis

Serena Williams a vorbit pentru o publicaţie australiană la o săptămână după finala US Open pierdută în faţa japonezei Naomi Osaka.

Sportiva de 36 de ani şi-a spus din nou punctul de vedere în privinţa scandalului din timpul finalei, când a fost penalizată de arbitrul partidei, Carlos Ramos, după mai multe încălcări ale regulamentului şi a explicat de ce se consideră nedreptăţită.

Serena spune că în continuare nu înţelege la ce s-a referit arbitrul atunci când a fost avertizată prima dată pentru o comunicare cu antrenorul ei, Patrick Mouratoglou, asta deşi inclusiv acesta a recunoscut ulterior că a încercat să-i ofere sfaturi sportivei din SUA.

Totuşi, Serena atrage atenţia asupra faptului că un jucător din circuitul ATP ar fi scăpat mult mai uşor dacă ar fi comis aceleaşi gesturi.

Scandalul din finala US Open a împărţit lumea tenisului în două. Mulţi fani şi specialişti au considerat că arbitrul confruntării a procedat corect şi au pus-o la zid pe Serena Williams pentru comportamentul din timpul mecului cu Naomi Osaka, dar au existat şi extrem de multe voci care s-au situat în tabăra Serenei, considerând că fostul lider WTA a fost pedepsit prea aspru.

 "A spus că a făcut un semn. Nu înţeleg despre ce a vorbit. Noi nu avem semne. Chiar nu înţeleg ce a făcut arbitrul. Dacă eşti femeie, nu poţi face nici jumătate din ce face un bărbat. Chiar cred că trebuie să susţin ce cred, mai ales dacă acest lucru poate avea un efect în viitor. Eu muncesc foarte mult pentru tenis, lucrez enorm şi pentru afacerea mea şi lucrez incredibil de mult ca mamă", a declarat Serena Williams pentru publicaţia The Project.
 

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta