Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Serena Williams, probleme din cauza coronavirusului: „Fiecare lucru mă înnebuneşte... M-am enervat şi m-am uitat urât la fiica mea”

Serena Williams, probleme din cauza coronavirusului: „Fiecare lucru mă înnebuneşte... M-am enervat şi m-am uitat urât la fiica mea”

Tenis

Comentarii

Serena Williams a afirmat, într-un mesaj pe reţeaua TikTok, că distanţarea socială din această perioadă îi provoacă anxietate şi stres.

“Vreau să vorbesc despre experienţa mea cu corona. A început cu mine simţind ceva de genul: ‘Nu mă poate afecta cu adevărat’. Apoi, brusc Indian Wells a fost anulat şi m-am gândit: ‘OK, este ciudat, dar am ceva timp liber şi mă voi bucura de el’. Şi acea anulare a fost urmată de alta şi tot aşa, şi toate au dus la anxietatea pe care o simt acum.

Ţin cont de distanţarea socială de ceva timp, probabil de două săptămâni, şi fiecare lucru mic mă înnebuneşte. Şi când spun anxietate mă refer la faptul că sunt la ca pe ace. De fiecare dată când cineva tuşeşte sau strănută în apropierea mea înnebunesc. Nu mai ies cu nimeni. Şi când spun cu nimeni mă refer la fiica mea.

A tuşit. M-am enervat şi m-am uitat urât la ea. I-am arătat privirea de ‘Serena nervoasă’, iar apoi m-am întristat. Mă gândeam: ‘Este OK? Este ceva în neregulă cu fiica mea? Pot face ceva? Nu ştiu ce să fac, astfel că în loc să fiu relaxată sunt foarte stresată”, a spus Serena Williams, potrivit PA Media.

În această săptămână, ATP şi WTA au anunţat că până în iunie nu va mai avea loc niciun turneu, din cauza pandemiei de coronavirus.

Afla mai multe despre: serena williamscoroanvirus 

viewscnt
Articole similare