Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Serena Williams s-a răzbunat pe Ion Ţiriac. Decizia luată de americancă după scandalul din ultimele luni

Serena Williams s-a răzbunat pe Ion Ţiriac. Decizia luată de americancă după scandalul din ultimele luni

Tenis

Comentarii

Serena Williams s-a răzbunat pentru declaraţiile date în ultimul an de Ion Ţiriac şi a anunţat că nu va juca la Turneul de la Madrid, care este în proprietatea omul de afaceri român.

Relaţiile dintre Serena Williams şi Ion Ţiriac sunt la un nivel dezastruos. În ultimul an, miliardarul român a făcut mai multe comentarii controversate despre legendara tenismenă. La rândul ei, Serena Williams evită orice fel de legătură cu Ion Ţiriac.

În ultima acţiune de acest gen, Serena Williams a anunţat că nu va participa la Turneul de la Madrid, care este deţinut de Ion Ţiriac. Presa din străinătate scrie că este răzbunarea Serenei pentru declaraţiile date de Ion Ţiriac.

Cum s-a răzbunat Serena Williams pe Ion Ţiriac

Madrid Open, unul dintre turneele importante de tenis, se joacă între 30 aprilie şi 9 mai. La feminin, Serena Williams este singura tenismenă din TOP 40 care a anunţat că nu se va prezenta.

Legendara tenismenă americană a suferit o intervenţie chirurgicală după semifinala Australian Open, care s-a disputat pe 18 februarie şi pe care a pierdut-o în două seturi în faţa lui Naomi Osaka.

Însă cei din staff-ul ei au anunţat că s-a recuperat şi este pregătită să intre în turnee. Totuşi, Serena Williams a evitat să se prezinte la Turneul de la Madrid şi Yahoo Sports scrie că această decizie vine după declaraţiile controversate făcute de Ion Ţiriac.

De altfel, presa din străinătate scrie că este răzbunarea Serenei Williams pe Ion Ţiriac, pentru acele declaraţii.

Declaraţiile care au adus războiul între Serena Williams şi Ion Ţiriac

Pe parcursul ultimului an, miliardarul român n-a avut nicio reţinere să o atace pe Serena Williams. Ion Ţiriac a declarat că sportiva în vârstă de 39 de ani ar trebui ”să aibă decenţa să se retragă”.

”La această vârstă şi la greutatea pe care o are acum, nu se mişcă la fel de uşor ca acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzaţională. Dar, dacă ar avea puţină decenţă, s-ar retrage”, a spus Ţiriac la începutul acestui an.

Declaraţia lui Ion Ţiriac a primit o replică de la Alexis Ohanian, soţul Serenei Williams, care, după ce americanca a învins-o pe Simona Halep la Australian Open, a postat pe Twitter un mesaj răzbunător: ”Bine că nimeni nu-l ascultă pe acel clovn rasist şi sexist, Ion Ţiriac”.

Acum, odată cu refuzul de a participa la Madrid Open, Serena Williams lasă de înţeles că este o formă de răzbunare: ”Cred că nu este o surpriză după ce a spus despre ea Ion Ţiriac, patronul turneului”, notează Jose Morgado, jurnalist portughez la publicaţia Record.

Afla mai multe despre: ion tiriac 

viewscnt
Articole similare