Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sergio Aguero este dorit de Barcelona. Starul lui City este la final de contract

Sergio Aguero este dorit de Barcelona. Starul lui City este la final de contract

Premier League

Comentarii

Jurnaliştii de la TheSun au anunţat interesul Barcelonei pentru serviciile atacantului argentinian.

Ajuns la final de contract cu Manchester City, Aguero nu a primit până în prezent nicio ofertă de prelungire din partea şeicilor. Motiv pentru care Barcelona a devenit interesată de aducerea lui pe Camp Nou.
La Barcelona, Aguero ar putea face din nou echipă cu fostul coleg de la Naţionala Argentinei, Leo Messi. Sergio Aguero (32 ani) este la City din 2011 şi cu cele 256 de goluri în 379 de partide, este golgheterul all-time al ”Cetăţenilor”.

Este dorit şi de Mauricio Pochettino, la PSG

Aguero nu duce lipsă de oferte, PSG este un alt club interesat de serviciile jucătorului lui City. Noul antrenor de pe Parc de Princes, Mauricio Pochettino, este interesat să îl aducă liber de contract pe starul argentinian. Însă şeicii de la PSG vor trebui să bage adânc mâna în buzunar pentru a ajunge la o înţelegere. 12 milioane de lire / an câştigă în prezent argentinianul la City.

Cel mai propabil acesta este şi motivul pentru care City nu şi-a manifestat încă interesul pentru prelungirea contractului. Aguero a lipsit în ultimele două etape din Premier League, după ce a avut contact cu o persoană infectată cu COVID.

Referitor la starea de sănătate a starului de la City, antrenorul Pep Guardiola a declarat: ”Aguero e carantinat. Izolat. Regulamentul, cred, spune că se poate întoarce după 9 sau zece zile”.

Afla mai multe despre: fc barcelona 

viewscnt
Articole similare