Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sergio Aguero se retrage din fotbal din cauza problemelor la inimă! Când va face anunţul oficial | BREAKING NEWS

Sergio Aguero se retrage din fotbal din cauza problemelor la inimă! Când va face anunţul oficial | BREAKING NEWS

FC Barcelona

Comentarii

Sergio Aguero (33 de ani), fotbalistul Barcelonei, va agăţa ghetele în cui şi va renunţa la cariera de fotbalist din cauza problemelor la inimă care i-au fost descoperite. Argentinianul a ieşit de pe teren cu probleme la inimă în meciul cu Deportivo Alaves (1-1, pe Camp Nou), iar după câteva săptămâni de tratament a aflat că e nevoit să se retragă.

Sergio Aguero se retrage din fotbal din cauza problemelor la inimă! Când va face anunţul oficial

Barcelona va rămâne fără un jucător important din lot. Sergio "Kun" Aguero e nevoit să se retragă din fotbal la doar 33 de ani. Golgheterul all-time al lui Manchester City va agăţa ghetele în cui din cauza problemelor la inimă, descoperite după ce i s-a făcut rău pe teren în timpul meciului Barcelona - Alaves 1-1.

Aguero a fost supus unor investigaţii amănunţite şi i-a fost prescris un tratament, dar după doar câteva săpătmâni de la începerea tratamentului a aflat că e nevoit să se retragă. Gerard Romero, jurnalist spaniol cu surse foarte bune în cadrul clubului Barcelona, susţine că Aguero se va retrage, iar decizia va fi anunţată într-o conferinţă de presă programată săptămâna viitoare.

Sergio Aguero semnase, liber de contract, cu Barcelona în vara lui 2021, iar catalanii îşi puneau mari speranţe în atacantul argentinian care a marcat un gol, în Clasicul cu Real Madrid (1-2).

La Barcelona, Aguero a 165 de minute în cinci partide şi avea contract până în 2023. În carieră, argentinianul a strâns cicni titlurti de campion cu City, şase Cupe ale Ligii Angliei, o FA Cup, trei Supercupe ale Angliei, Cupa UEFA şi Supercupa Europei cu Atletico Madrid, dar şi aurul olimpic cu naţionala "Pumelor" în 2008.

Afla mai multe despre: sergio agueroretragerebarcelonaproblemeinima 

viewscnt
Articole similare