Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sergio Ramos a fost convocat în premieră de Pochettino pentru meciul Manchester City - PSG, din Liga Campionilor!

Sergio Ramos a fost convocat în premieră de Pochettino pentru meciul Manchester City - PSG, din Liga Campionilor!

PSG

Comentarii

Fundaşul spaniol Sergio Ramos, care nu a jucat niciun minut de la sosirea lui la Paris, în iulie, a fost convocat în premieră de antrenorul formaţiei PSG, Mauricio Pochettino, pentru meciul cu Manchester City din Liga Campionilor.

Jucătorul cu cele mai multe selecţii în naţionala iberică, 180, s-a confruntat cu numeroase probleme fizice, începând din 17 noiembrie 2020, de la meciul Spania - Germania (6-0) din Liga Naţiunilor, când a suferit o leziune la bicepsul femural al piciorului drept.

Fundaşul de 35 de ani s-a accidentat şi în 2021, mai întâi la genunchi, din acest motiv el ratând participarea cu echipa naţională la Euro-2020. Ramos nu şi-a prelungit contractul cu Real Madrid şi a ales să meargă în capitala Franţei, în perioada de transferuri din vara trecută.

Nici la PSG nu şi-a revenit complet, el suferind o accidentare la pulpa piciorului stâng.

În acest an, Ramos a jucat şapte meciuri, ultimul fiind în 5 mai, când Real Madrid a pierdut, scor 0-2, partida cu Chelsea din manşa a doua a semifinalelor Ligii Campionilor.

"Se antrenează bine, progresul lui este bun", spunea recent despre spaniol tehnicianul Pochettino.

Alături de Ramos, în lot se află şi Kylian Mbappe, care a fost bolnav în ultimele zile, precum şi Presnel Kimpembe, care a acuzat probleme la coapsă.

Meciul Manchester City - PSG va avea loc, miercuri, de la ora 22.00, în etapa a V-a a Grupei A a Ligii Campionilor, în direct la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: sergio ramospsgconvocarelotliga campionilor 

viewscnt
Articole similare