Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sergio Ramos a intrat definitiv în istoria fotbalului spaniol. Performanţa uluitoare atinsă de căpitanul Realului în Norvegia

Sergio Ramos a intrat definitiv în istoria fotbalului spaniol. Performanţa uluitoare atinsă de căpitanul Realului în Norvegia
Comentarii

Sergio Ramos a fost titular în partida Norvegia - Spania (1-1). El a reuşit astfel să bifeze o nouă performanţa impresionantă în cariera sa.

A fost meciul cu numărul 168 jucat de Sergio Ramos în tricoul echipei reprezentative a Spaniei, detaliu care îl face fotbalistul cu cele mai multe prezenţe în toata istoria La Roja. Ramos l-a devansat chiar pe prietenul său, Iker Casillas, fost coechipier la Rela Madrid şi în echipa naţională.

"Este păcat. E adevărat că este complicat să joci cu o echipă care ar fi putut fi aproape eliminată în cazul unui eşec. Ei au ştiut să profite în ultimele minute, cu jucători înalţi în atac şi au avut acest penalti. Sunt puţin trist, pentru că era important să ne calificăm pentru a fi puţin mai liniştiţi. Nu a fost cazul, dar totuşi am luat un punct şi va trebui să câştigăm marţi cu Suedia", a spus Ramos la finalul partidei cu Norvegia.

Printre altele, Sergio Ramos a câştigat în tricoul Spaniei Cupa Mondială, dar şi de două ori titlul European.

Fundaşul de legendă al Realului are 21 de goluri pentru La Roja şi 20 de trofee cu formaţia sa de club, printre care şi patru UEFA Champions League. La nivelul reprezentativelor Under 19, Sergio Ramos a fost de asemenea campion european, iar în echipa ideală a anului FIFPro a fost inclus de nu mai puţin de 10 ori!

Afla mai multe despre: sergio ramosreal madrid 

viewscnt
Articole similare