Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sergio Ramos a mărturist tot: "Niciodată nu am dorit să plec! Mi-au spus că oferta nu mai e valabilă!" De ce nu a rămas starul spaniol la Real Madrid

Sergio Ramos a mărturist tot: "Niciodată nu am dorit să plec! Mi-au spus că oferta nu mai e valabilă!" De ce nu a rămas starul spaniol la Real Madrid

Real Madrid

Comentarii

După 16 ani petrecuţi la Real Madrid, Sergio Ramos s-a despărţit de fosta campioană din La Liga.

Joi, fostul fundaş al lui Real şi-a luat rămas bun de la club şi a vorbit în cadrul unei conferinţe de presă. Ramos a precizat că a ajuns la un punct în care a dorit să accepte ofertă grupării Los Blancos, dar aceasta nu mai era valabilă. El a dezvăluit cum au decurs negocierile, menţionând că niciodată nu şi-a dorit să părăsească echipa. 

"S-au întâmplat multe lucruri, circumstanţe care apar în viaţă. Primul lucru pe care aş vrea să-l spun este că nu am vrut niciodată să părăsesc Real Madrid, am vrut întotdeauna să rămân. Pentru a oferi detalii şi pentru a fi scurt, mă întorc la titlul din La Liga, pe care l-am câştigat şi l-am sărbătorit. După aceea, clubul mi-a oferit posibilitatea de a-mi prelungi contractul, dar din cauza COVID, a fost pus în aşteptare.

În ultimele luni, clubul mi-a făcut o ofertă pe un an, cu o reducere a salariului. Banii nu au fost niciodată o problemă. A fost o problemă când mi-au oferit doar un an, iar eu am vrut doi. Am dorit stabilitate pentru familia mea.

În ultimele discuţii, am spus că accept şi mi-au spus că nu mai există o ofertă. Mi s-a spus că, deşi am fost de acord cu ultima ofertă care era pe masă, aceasta expirase. Eu nu ştiam asta", a spus Ramos în cadrul conferinţei de presă. 

Sergio Ramos va fi unul dintre cei mai doriţi jucători în perioada de trasferuri din această vară, mai ales că este liber de contract, iar fundaşul spaniol a vorbit despre viitorul său. 

"Nu merg la Sevilla, aceasta nu este nici măcar o opţiune. Barcelona? Imposibil. Nu mă veţi vedea niciodată la Barça. Nu ştiu încă la ce club merg. Când voi afla, voi fi primul care va anunţa. Nu este timpul să vorbesc despre viitorul meu", a spus Sergio Ramos. 

Afla mai multe despre: sergio ramos 

viewscnt
Articole similare