Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sergio Ramos, anunţ despre viitorul său la Real Madrid: "Doar la asta mă gândesc!"

Sergio Ramos, anunţ despre viitorul său la Real Madrid: "Doar la asta mă gândesc!"

Real Madrid

Comentarii

Sergio Ramos a participat la o conferinţă de presă, cu ocazia lansării documentarului său, ”Legenda lui Sergio Ramos”. Căpitanul lui Real Madrid a vorbit despre situaţia de la club, accidentarea care îl ţine departe de gazon şi viitorul sau.

Ramos refuză să se arunce în declaraţii, răspunzând vag când a fost întrebat despre viitorul cău. Căpitanul ”los blancos” a susţinut că la momentul actual este concentrat doar pe echipă şi că nu are vreo veste despre următoarea sa mişcare. Spaniolul este încă accidentat, dar speră să revină cât mai repede înapoi în teren.

"Mi-aş dori să pot spune ceva, dar totul rămâne la fel. Ma gândesc doar la întoarcerea pe teren şi terminarea sezonului în cel mai bun mod posibil. Nu există nicio veste despre reînnoirea mea. Sunt calm şi mă gândesc doar să joc din nou şi să savurez cucerirea unui noi titlu.

În cele din urmă, o să mă întorc lângă echipă. Acum vine cel mai important moment şi aş vrea să ajut cu o performanţă excelentă. Sperăm că putem câştiga un titlu grozav, pe care să îl putem dedica fanilor", a declarat căpitanul Real Madrid, potrivit Marca.

Afla mai multe despre: real madridsergio ramosla liga 

viewscnt
Articole similare