Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sergio Ramos, ce fotbalist! Fundaşul central tocmai a marcat al 100-lea său gol pentru Real Madrid | VIDEO

Sergio Ramos, ce fotbalist! Fundaşul central tocmai a marcat al 100-lea său gol pentru Real Madrid | VIDEO

Real Madrid

Comentarii

Sergio Ramos (34 de ani) dovedeşte încă o dată că este nu doar unul dintre cei mai buni fundaşi din istorie, ci şi unul dintre cei mai mari fotbalişti care au păşit vreodată pe dreptunghiul verde. În meciul cu Inter, căpitanul albilor a reuşit o nouă performanţă greu de imaginat pentru un stoper.

Sergio Ramos a marcat golul 100 pentru Real Madrid

Sergio Ramos îşi va aminti mereu minutul 33 al meciului cu Inter din UEFA Champions League. La scorul de 1-0 pentru „galactici”, căpitanul albilor a dublat avantajul echipei sale cu golul cu numărul 100 din cariera de jucător al lui Real Madrid.

55 din cele 100 de goluri pe care le-a marcat Sergio Ramos în toate competiţiile în care a evoluat pentru echipa lui Zdiane au fost marcate cu capul. În urma reuşitei în poarta lui Handanovic, Ramos l-a egalat la numărul de goluri pe unul dintre marii atacanţi ai lui Real Madrid.

100 de goluri a înscris şi Fernando Morientes în cele 272 de prezenţe ale sale în tricoul „blanco”. Ce-i drept, Ramos are şi mult mai multe meciuri jucate pentru gruparea de pe Santiago Bernabeu, 659.

Dintre fundaşii lui Real Madrid, doar fostul căpitan, Ferando Hierro, îl depăşeşte pe Ramos la numărul de goluri marcate. 124 de reuşite a avut Hierro pentru „galactici”.

Fundaşului născut la Camas, în provincia Sevilla, se pare că îi plac cifrele rotunde. Recent a bifat meciul cu numărul 500 în campionatul spaniol şi a ajuns la cota 40 în ceea ce priveşte numărul de assist-uri.

 

Afla mai multe despre: sergio ramos 

viewscnt
Articole similare