Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sergio Ramos, copleşit de emoţii la despărţirea de Real Madrid: ”Nu este un adio, este un la revedere. Mă voi întoarce. O să vă port mereu în inimă”

Sergio Ramos, copleşit de emoţii la despărţirea de Real Madrid: ”Nu este un adio, este un la revedere. Mă voi întoarce. O să vă port mereu în inimă”

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid şi Sergio Ramos au organizat o conferinţă de presă, prin care căpitanul ”galacticilor” şi-a luat la revedere de la club şi de la suporteri.

Sergio Ramos o va părăsi pe Real Madrid, după 16 ani petrecuţi în capitala Spaniei, în care a câştigat o multitudine de trofee, a marcat peste 100 de goluri şi a condus echipe, pe gazon şi în afara sa. Spaniolul rămâne o adevărată legendă a ”los blancos”, iar plecarea sa reprezintă sfârşitul unei ere pe Bernabeu.

După lunga perioadă petrecută la Real, Ramos şi-a luat rămas bun de la club, fani şi coechpieri şi a fost copleşit de emoţii. Căpitanul madrilenilor a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă, luându-şi la revedere de la clubul iubit, dar a afirmat că se va întoarce la un moment dat, mai mult ca sigur.

Sergio Ramos, copleşit de emoţii la despărţirea de Real Madrid

”Am venit de mână cu părinţii mei la 19 ani, eram un copil,  acum am o minunată familie, cu soţia mea, cu  cei patru copii care sunt prezenţi aici. Vreau să-i mulţumesc clubului, ţie, Preşedinte, pentru toată dragostea, antrenorilor, colegilor mei, fără ei nimic nu ar fi fost posibil.

Mă uit la voi şi e inevitabil să mă emoţionez pentru că am stat mulţi ani aici şi vreau să le mulţumesc suporterilor. Au fost alături de mine în momentele grele, în cele bune, mi-aş fi dorit să-mi iau rămas bun de la ei pe stadionul nostru. Mulţumesc clubului Real Madrid, o să vă port mereu în inimă. 

Se închide o etapă minunată, unică în viaţa mea, cred că nicăieri nu voi mai trăi ce am trăit aici, dar începe o etapă plină de speranţe, de iluzii, cu multă dorinţă de a demonstra la cel mai înalt nivel mulţi ani înainte, sper să-mi mai trec în palmares încă un titlu. Nu este un adio, este un la revedere, mai devreme sau mai târziu mă voi întoarce”, a declarat Sergio Ramos.

 

Afla mai multe despre: sergio ramosplecare ramosreal madrid 

viewscnt
Articole similare