Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sergio Ramos după succesul madrilenilor din El Clasico: ”O victorie pe terenul rivalilor este mereu bine venită!”

Sergio Ramos după succesul madrilenilor din El Clasico: ”O victorie pe terenul rivalilor este mereu bine venită!”

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a triumfat în El Clasico şi a obţinut prima victorie pe Camp Nou după trei ani.

Sergio Ramos a obţinut o lovitură de la 11 metri pe care a şi transformat-o apoi, cu siguranţă: ”A fost un meci prin care am reuşit să ne refacem moralul. În plus, a fost vorba despre un Clasico, ceea ce reprezintă o extra motivaţie. Am aşteptat duelul cu mult entuziasm, mai ales că a fost o săptămână dificilă” a mărturisit căpitanul Realului.

”Nu puteam continua cu această serie de rezultate proaste. Acest succes ne face bine la nivel de moral. Cred că am lăsat o impresie bună, iar un succes pe terenul marilor rivali este mereu bine venit” a mai completat Ramos.

Căpitanul madrilenilor a încheiat: ”A fost o săptămână de criză aş putea spune, după cele două înfrângeri. Dar am continuat să credem în noi, ne-am făcut autocritica şi cred că energia pe care am cheltuit-o astăzi ne-a adus rezultatele aşteptate” a mai spus cel mai experimentat jucător blanco.

Barcelona - Real Madrid 1-3. El Clasico resuscitează Madridul! Victorie pe Camp Nou pentru Zidane şi ai săi VIDEO

FC Barcelona a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, de echipa Real Madrid, într-un meci din etapa a şaptea a campionatului Spaniei. Învingătorii au marcat prin Valverde ‘5, Ramos ’63 (penalti) şi Modric ’90.

Pentru FC Barcelona a înscris Ansu Fati, în minutul 8.

La 17 ani şi 359 de zile, Fati a devenit cel mai tânăr marcator în El Clasico din LaLiga. Anterior, recordul era deţinut de Raul, care a înscris la vârsta de 18 ani şi 95 de zile.

Afla mai multe despre: sergio ramosreal madridel clasico 

viewscnt
Articole similare