Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sergio Ramos îi răspunde lui Cristiano Ronaldo: ”Nu ştiu ce vrea să spună, la Real Madrid a fost mereu o mare familie!”

Sergio Ramos îi răspunde lui Cristiano Ronaldo: ”Nu ştiu ce vrea să spună, la Real Madrid a fost mereu o mare familie!”

Real Madrid

Comentarii

Cristiano Ronaldo declarase în urmă cu puţin timp că simte că la Juventus toată lumea formează o mare familie. Declaraţiile sale au fost interpretate de presa spaniolă drept atacuri la adresa fostei sale formaţii Real Madrid. La conferinţa de presă de la Tallin, un jurnalist a vrut să audă părerea lui Sergio Ramos despre aceste declaraţii.

Într-un interviu acordat site-ului clubului Juventus, Cristiano mărturisea: ”Acest club este diferit, toţi oamenii sunt foarte amabili, la fel şi fanii. Suntem o familie mare, numeroasă şi am simţit asta încă din prima clipă. Vreau să le mulţumesc şi sper să pot să-i fac fericiţi” a declarat Cristiano Ronaldo.


Sergio Ramos, căpitanul lui Real Madrid a ţinut şi el să răspundă astăzi la întrebarea jurnalistului Fernando Burgos, din conferinţa de presă din pre-ziua Supercupei Europei.

Ramos i-a răspuns astfel şi lui Cristiano Ronaldo şi a lăsat să se înţeleagă că nu este de acord cu viziunea fostului său coechipier: ”Noi aici am fost mereu o familie, nu ştiu sincer la ce se referă, daca vorbeşte despre vestiar sau despre relaţia cu oficialii clubului. Eu consider că noi aici am fost mereu o familie şi că aceasta a fost cheia succeselor noastre din ultimii ani. Prin plecarea lui Cristiano pierdem un jucător dezechilibrant şi important, dar nu vom renunţa să încercăm să câştigăm şi de aici înainte. Real Madrid este deasupra tuturor, chiar şi deasupra unor fotbalişti sau antrenori emblematici şi va merge înainte şi de aici încolo, fără Zinedine Zidane, fără Cristiano Ronaldo. Sper ca lui Cristiano să-i meargă bine la Juventus şi nouă să ne meargă bine aici!” a declarat Sergio Ramos.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldosergio ramosreal madrid 

viewscnt
Articole similare