Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sergio Ramos, lăsat pe din afară la PSG! Pochettino: "Decizie tactică"

Sergio Ramos, lăsat pe din afară la PSG! Pochettino: "Decizie tactică"

PSG

Comentarii

Sergio Ramos (35 de ani) a fost lăsat pe din afară la PSG. Adus ca un star şi pe un salariu foarte mare, fundaşul a avut parte de multe accidentări, iar Mauricio Pochettino l-a lăsat pe bancă la derby-ul cu Lyon, deşi era pregătit să joace. Antrenorul argentinian a explicat decizia.

Sergio Ramos, lăsat pe din afară la PSG! Pochettino: "Decizie tactică"

PSG l-a transferat pe Sergio Ramos liber de contract, după ce i-a expirat înţelegerea cu Real Madrid, dar fundaşului spaniol nu-i merge prea bine la Paris. Fostul căpitan de pe "Bernabeu" s-a accidentat cum a ajuns la PSG, iar accidentările l-au făcut să-şi piardă locul în echipă.

Ramos a fost lăsat pe din afară la derby-ul cu Lyon (1-1), când a luat loc pe bancă, deşi era pregătit să joace. Mauricio Pochettino, antrenorul de la PSG, a explicat că a fost o decizie tactică de a-l lăsat pe Sergio Ramos pe bancă tot meciul, deşi era pregătit, dar şi că speră să joace cu fundaşul spaniol la următoarele meciuri.

"Sergio e bine, a fost o decizie tehnică, de aceea nu a jucat. Jucăm cu patru fundaşi, avem concurenţă pe toate poziţiile. Sper să joc cu el la următoarele meciuri, dar decizia pentru astăzi a fost ca Marquinhos şi Kimpembe să joace în centrul apărării", a spus Pochettino, conform site-ului fichajes.net

  • 175 de minute a strâns Sergio Ramos în trei meciuri pentru PSG în acest sezon, în toate competiţiile, iar în partida cu Lorient a fost eliminat

Afla mai multe despre: pochettinoramospsg 

viewscnt
Articole similare