Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sergio Ramos, mesaj emoţionant pentru Luis Enrique. Selecţionerul Spaniei a demisionat din cauza unor probleme de familie

Sergio Ramos, mesaj emoţionant pentru Luis Enrique. Selecţionerul Spaniei a demisionat din cauza unor probleme de familie
Comentarii

Fostul antrenor al Barcelonei nu a rezistat nici măcar un an pe banca echipei reprezentative, dar nu părăseşte ”La Roja” din cauza rezultatelor, ci din cauza problemelor familiale.

Din 26 martie, când a fost nevoit să părăsească de urgenţă echipa naţională pentru a reveni la Barcelona, din cauza unor probleme familiale, Luis Enrique nu a mai păşit pe niciun stadion, însă şi-a urmărit jucătorii prin intermediul înregistrărilor video. La meciul cu Malta, din aceeaşi zi, echipa a fost condusă de pe bancă de Moreno şi aşa va fi şi la partidele cu Insulele Feroe, programată, vineri, în deplasare, şi cu Suedia, la 10 iunie, la Madrid.

Sergio Ramos a fost primul fotbalist din naţională care a reacţionat după plecarea lui ”Lucho”. Căpitanul Spaniei a scris pe Twitter: ”Fiecare victorie pe care o vom obţine de aici încolo, va fi pentru tine, Mister! Ai tot sprijinul nostru, suntem alături de tine!”

 

 

Afla mai multe despre: sergio ramosluis enrique 

viewscnt
Articole similare