Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sergio Ramos nu s-a putut abţine şi i-a răspuns lui Klopp: "N-a fost prima finală pe care a pierdut-o"

Sergio Ramos nu s-a putut abţine şi i-a răspuns lui Klopp: "N-a fost prima finală pe care a pierdut-o"

Real Madrid

Comentarii

Sergio Ramos a profitat de apariţia la conferinţa de presă dinaintea Supercupei Europei pentru a mai plăti nişte poliţe. Jurgen Klopp a fost printre cei puşi la punct de către căpitanul lui Real Madrid.

Jurgen Klopp nu a uitat nici acum faultul făcut de Ramos la Salah în finala Ligii Campionilor. Recent, l-a atacat din nou pe căpitanul lui Real Madrid şi l-a acuzat că intrarea a fost intenţionată. Iar Ramos nu a trecut cu vederea declaraţiile managerului de la Liverpool.

"Poate vrea să justifice faptul că nu a câştigat finala, dar n-a fost prima pe care a pierdut-o. De fapt, l-am şi votat printre cei mai buni antrenori ai anului şi am făcut-o tocmai ca să fie puţin mai calm" , a declarat Sergio Ramos.

"Nu vreau să câştig prin orice mijloace! Normal, mi-aş fi dorit să câştig Liga Campionilor şi nu aş fi returnat trofeul (n.r. Realului) dacă ar fi fost anumite controverse.

Nu mă aştept ca el (n.r. Sergio Ramos) să facă asta, ci doar să se gândească mai mult la modul în care judecă anumite situaţii.

Poate fi o coincidenţă, însă Mo Salah a fost scos din joc într-un moment fantastic al carierei sale de fotbalist, după o fază jucată la mijlocul terenului!

Mulţi vor spune că astfel de lucruri se întâmplă! Dar dacă ăsta e mesajul pe care noi îl transmitem copiilor noştri, atunci înseamnă că nimic nu mai e deplasat şi tot ce contează e să câştigi! Mă voi bucura să părăsesc această planetă peste 40 de ani!

Sunt un om care ştie să piardă? Nu. Dar în timp ce ne pregăteam de finală a trebuit să vorbim despre Ramos pentru că el influenţase şi finala precedentă, cu o simulare şi un cartonaş roşu (n.r. primit de Cuadrado), împotriva lui Juventus.

Real Madrid a meritat să câştige Liga Campionilor, nimeni nu a spus vreun moment altceva. Dar trebuie să ai situaţii de genul celei cu Ramos? Nu, nu trebuie!" , declara Klopp, săptămâna trecută.

 

Afla mai multe despre: real madridjurgen kloppsupercupa europeisergio ramossalah 

viewscnt
Articole similare