Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sergio Ramos pleacă de la Real Madrid: "Nu mai e cale de întoarcere!". Gestul care trădează plecarea căpitanului de pe "Bernabeu"

Sergio Ramos pleacă de la Real Madrid: "Nu mai e cale de întoarcere!". Gestul care trădează plecarea căpitanului de pe "Bernabeu"

Real Madrid

Comentarii

Sergio Ramos (34 de ani) a refuzat ultima propunere de contract nou la Real Madrid şi va pleca în vară, liber, de pe "Santiago Bernabeu". Căpitanul "albilor" rămâne fără contract în vara lui 2021 şi, deşi a încercat să-l convingă să semneze o nouă înţelegere, Florentino Perez s-a lovit doar de refuzuri din partea lui Sergio Ramos, care a spus "nu" şi ultimei propuneri venită din birourile clubului din capitala Spaniei.

Sergio Ramos a refuzat ultima propunere de prelungire a contractului la Real Madrid: "Pleacă! Nu mai e cale de întoarcere!"

Viitorul fotbalistic al lui Sergio Ramos e în aer, jucătorul spaniol fiind în ultimele luni de contract la Real Madrid. Fundaşul central n-a reuşit să ajungă la nicio înţelegere cu preşedintele Florentino Perez, iar acesta e din ce în ce mai aproape de a părăsi clubul de pe "Santiago Bernabeu" liber de contract, în vară. El Chiringuito anunţă că Ramos a refuzat şi ultima propunere de contract nou la Real Madrid.

Josep Pedrerol, un jurnalist spaniol cu surse foarte bine în anturajul Realului şi al lui Sergio Ramos, a anunţat la El Chiringuito că "nu mai e cale de întoarcere" şi Sergio Ramos va pleca de la Real Madrid în vară, după ce a spus "nu" şi ultimei propuneri venite din partea lui Florentino Perez.

"Sergio Ramos pleacă de la Real Madrid. Nu cred că mai există vreo şansă să rămână. Nu mai e cale de întoarcere! Cei de la Real Madrid îşi asumă plecarea şi înţeleger că Ramos merită să semneze cu orice echipă doreşte şi să aibă un contract foarte bun pe final de carieră deoarece ei nu-i vor oferi mai mulţi bani în actualele circumstaţe!", a spus Josep Pedrerol.

Real Madrid i-a oferit lui Sergio Ramos o prelungire contractuală de un an, în care salariul său să fie diminuat cu 10%. Impactul pandemiei de COVID-19 a lăsat urme adânci şi în conturile Realului, însă căpitanul Realului nu dă dovadă de înţelegere. Cumva, situaţia lui Ramos e de înţeles, având în vedere că Hazard sau Bale, jucători mul mai puţin importanţi decât el în vestiar, câştigă mult mai mult ca el.

Serio Ramos are un salariu de peste 17 milioane de euro la Real Madrid.

Afla mai multe despre: sergio ramosreal madridcontractplecare 

viewscnt
Articole similare