Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sergio Ramos ratează meciul de astăzi cu Şahtior. Zidane pregăteşte deja derby-ul cu Barcelona: "Nu vom risca pe nimeni"

Sergio Ramos ratează meciul de astăzi cu Şahtior. Zidane pregăteşte deja derby-ul cu Barcelona: "Nu vom risca pe nimeni"
Comentarii

Fundaşul echipei Real Madrid Sergio Ramos, accidentat, nu a fost convocat de antrenorul Zinedine Zidane pentru meciul de miercuri, cu Şahtior Doneţk, din Liga Campionilor.

Ramos s-a accidentat în partida de sâmbătă, cu Cadiz, din campionat.

Căpitanul echipei Real Madrid ar fi dorit să joace împotriva ucrainenilor, dar marţi nu a putut să se antreneze şi Zidane a decis că ar fi mai bine ca fotbalistul să se concentreze asupra pregătirii pentru El Clasico, derby-ul de sâmbătă împotriva Barcelonei.

"Nu vom risca pe nimeni", a spus antrenorul, în conferinţa de presă dinaintea meciului.

Ramos se adaugă pe o listă destul de lungă de jucători indisponibili, care îi mai cuprinde pe Dani Carvajal, Eden Hazard, Martin Odegaard şi Alvaro Odriozola.

Partida Real Madrid - Şahtior Doneţk va avea loc, miercuri, de la ora 19.55, în prima etapă a Grupei B a Ligii Campionilor, în direct la Telekom Sport 2.

FC Barcelona şi Real Madrid se vor înfrunta pentru prima dată în acest sezon sâmbătă, 24 octombrie, într-o partidă contând pentru runda a şaptea din La Liga. Partida va putea fi urmărită în direct la Telekom Sport, de la ora 17:00.

Afla mai multe despre: sergio ramos 

viewscnt
Articole similare