Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sergio Ramos: ”Real Madrid e cel mai mare club din istorie” Declaraţii tari despre viitorul lui Mbappe: ”La un moment dat, trebuie să ajungă acolo”

Sergio Ramos: ”Real Madrid e cel mai mare club din istorie” Declaraţii tari despre viitorul lui Mbappe: ”La un moment dat, trebuie să ajungă acolo”

PSG

Comentarii

Sergio Ramos a vorbit despre un posibil transfer al lui Mbappe de la PSG la Real Madrid.

Real Madrid nu i-a prelungit contractul jucătorului spaniol, care şi-a petrecut aproape toată cariera la echipa din capitala Spaniei, iar Ramos a ajuns în cele din urmă, liber de contract, la PSG.

Fostul căpitan al madrilenilor, Sergio Ramos a vorbit în premieră despre această mutare: ”A fost o etapă minunată pentru mine la Madrid. Mulţi ani. Vreau să rămân cu ce e mai frumos. Am venit acum într-un loc magnific şi sunt foarte fericit. M-am integrat deja şi sunt curajos. Îmi plac provocările şi vreau să rămân aici să câştig. Am foarte mari speranţe şi cred că am venit la echipa ideală” a mărturisit fundaşul de legendă al Spaniei.

O posibilă confruntare între PSG şi Real Madrid îi dă emoţii lui Ramos: ”Eu vreau să mă bucur de experienţa de aici. Mă aflu aici pentru a lua totul de la zero. Nu vreau să mâ gândescu acum la o confruntare cu Real Madrid. Vreau să am un an minunat aici, dar Real Madrid e mereu în inima mea” a mărturisit Sergio Ramos.

Una dintre cele mai aşteptate întrebări a fost cea legată de un posibil transfer al lui Kylian Mbappe, super starul lui PSG, la Real Madrid: ”Niciodată nu voi îndrăzni să spun ce trebuie să facă alţii. Dacă aş face asta, aş face-o în privat. Mi-ar plăcea ca el să rămână la PSG, pentru că vreau să joc alături de cei mai buni. Când el va lua o decizie, probabil că este un detaliu de nivel personal. Nu ştiu ce gândeşte Kylian, dar este un fotbalist care face diferenţa, foarte tânăr, iar aici avem o echipă bună. Real Madrid este cel mai mare club al lumii, iar jucătorii, într-o anumită etapă a vieţii lor, trebuie să ajungă şi acolo. Dar astăzi, eu îl vreau pe Mbappe în echipa mea şi cred că tuturor ne-ar plăcea ca el să rămână la Paris” a mai spus Sergio Ramos.

Transferat în 2005 de la FC Sevilla, Ramos a jucat 671 de meciuri pentru Real în toate competiţiile şi a marcat 101 goluri. Fundaşul central are 180 de selecţii la echipa naţională şi 23 de reuşite. Din cauza unei accidentări, Ramos nu a fost convocat pentru Euro-2020.

Afla mai multe despre: sergio ramosreal madridkylian mbappepsg 

viewscnt
Articole similare