Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sergio Ramos s-a accidentat şi va rata El Clasico, dar şi dubla cu Liverpool, din UEFA Champions League VIDEO

Sergio Ramos s-a accidentat şi va rata El Clasico, dar şi dubla cu Liverpool, din UEFA Champions League VIDEO

Real Madrid

Comentarii

Sergio Ramos s-a accidentat din nou şi va pierde trei partide cruciale pentru Real Madrid în această ultimă parte a sezonului.

Căpitanul galacticilor a suferit o leziune musculară în meciul naţionalei Spaniei împotriva naţionalei din Kosovo, în care a evoluat în ultimele minute. Ramos a fost diagnosticat cu o leziune musculară care îl va ţine departe de teren în următoarele două săptămâni.

Vestea a picat cum nu se poate mai rău pentru Zidane, care are în faţă trei mueciuri extrem de tari: dubla cu Liverpool din sferturile de finală ale UEFA Champions League şi între cele două confruntări, El Clasico împotriva Barcelonei.

În acest weekend Real o înfruntă pe Eibar în campionat, un meci care nu ar trebui să le pună probleme galacticilor, însă în confruntările importante absenţa sa a fost mereu simţită. Sergio Ramos abia revenise pe teren pe 10 martie, după aproape două luni de indisponibilitate.

Sergio Ramos joacă la Real Madrid din 2005, de 16 ani, şi a câştigat mai multe trofee, printre care patru Ligi ale Campionilor, patru Mondiale ale Cluburilor, trei Supercupe ale Europei şi cinci titluri şi două Cupe ale Spaniei.

  • 14 milioane de euro este cota de piaţă a lui Sergio Ramos în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: sergio ramos 

viewscnt
Articole similare