Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sergio Ramos s-a decis! A convocat o conferinţă de presă şi a lămurit situaţia sa: ”Nu am de gând să plec! Vreau să mă retrag de la Madrid”

Sergio Ramos s-a decis! A convocat o conferinţă de presă şi a lămurit situaţia sa: ”Nu am de gând să plec! Vreau să mă retrag de la Madrid”

Real Madrid

Comentarii

Jugones anunţă că Sergio Ramos rămâne la Real Madrid. Jurnalistul Josep Pedrerol a confirmat că Florentino Perez a rezolvat situaţia căpitanului merengue.

Update

Sergio Ramos a convocat joi o conferinţă de presă în care a vorbit despre viitorul său: ”Vă mulţumesc că aţi venit aici, vreau să pun capăt tuturor dezbaterilor. Aceste discuţii nu fac bine nici clubului, nici suporterilor. Vreau să fie clar: îmi doresc să mă retrag aici. Sunt un fan al Realului şi vreau să-mi duc contractul la capăt. Trebuie să lăsăm în urmă ce a fost în acest sezon şi să construim un nou proiect. Am o relaţie excelentă cu preşedintele Perez. Este ca un tată pentru mine şi face parte din familia mea. Nicio secundă nu am discutat cu el despre bani. Nu se pune problema. El are dreptate întotdeauna” a explicat Ramos.


”Vrea să se retragă de la Real Madrid” anunţă Jugones, în exclusivitate. ”Rămâne la Real Madrid. Discuţia purtată în ultimele ore cu preşedintele Florentino Perez a lămurit lucrurile. Sergio vrea să se retragă de la echipa vieţii sale” a mai adăugat Josep Pedrerol, moderatorul emisiunii Jugones, de la La Sexta.

 

 

Ramos şi Florentino Perez  s-au contrat în ultima săptămână, iar căpitanul madrilenilor a anunţat că vrea să plece în China. Acolo îl aştepta o ofertă incredibilă de 105 milioane de euro pentru următorii trei ani.

Ajuns la 33 de ani, Sergio Ramos joacă la Real Madrid din 2005, atunci când a fost transferat de la FC Sevilla, pentru 27 de milioane de euro. 606 meciuri, 84 de goluri şi 39 de assist-uri a adunat Ramos în tricoul grupării merengue.

Fotbalistul originar din Camas a câştigat de patru ori UEFA Champions League cu gruparea merengue, precum şi alte patru titluri de campion al Spaniei şi alte 12 trofee. Cu naţionala Spaniei, Ramos este atât campion mondial, cât şi campion european. 163 de selecţii are în prima reprezentativă Ramos şi 18 goluri marcate. Este considerat de specialişti, cel mai mare fundaş din istoria fotbalului iberic

Afla mai multe despre: sergio ramosflorentino perez 

viewscnt
Articole similare